Karcher tekucina za tepihe

Tekuće sredstvo za čišćenje s formulom za brzo sušenje za redovito čišćenje. Prikladno za tepihe, tapecirane površine, auto sjedala itd. Ispiranje tepiha više nije potrebno, jer se inkapsulirana preostala nečistoća jednostavno. Tekućina za čišćenje se uz pomoć tlaka ubrizgava duboko te isisava skupa s rastvorenom nečistoćom.

Masnoća, nečistoća i neugodni mirisi učinkovito se. Primjena: ovisno o prljavštini.

Karcher sredstvo deterdžent za čišćenje tepiha carpetpro rm

Karcher tekucina za tepihe

CarpetPro sredstvo za čišćenje tepiha koje se brzo suši RM 767. Kärcher Centar Kamer Commerce Sarajevo. Tekući deterdžent s formulom za brzo sušenje, pogodno za tepihe, prostirke, presvlake, sjadala za automobile, itd. Sredstvo za čišćenje tepiha, 1 l. Tečno sredstvo za čišćenje sa formulom za brzo sušenje za povremeno čišćenje.

ZA KÄRCHER, HUSQVARNA I STIHL PROIZVODE. Suva pena, za održavanje, koja aktivno čisti. Rastvara nečistoću sa vlakana i pri tome je efikasno kapslira.

Karcher sredstva za čišćenje

Karcher tekucina za tepihe

Opis artikla i tehničke karakteristike. BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe1. Masnoće, prljavština i neugodni mirisi se tako.

Na zalihi – Predviđeni datum otpreme: sutra. RM-764 CLASSIC sredstvo za pranje tepiha lit 10 pH 8,9. Proizvod možete naručiti putem naše web stranice, telefonski i mail-om. Lokacija: Sesvete, Sesvetska sela. KARCHER SREDSTVO ZA PRANJE RM-760TAB – Tri O. RM 760 prašak je sredstvo za čišćenje tepiha, melba, enterijera automobila i namenjeno je za. TEPIH PRO – prašak za pranje tepiha i mebla. Kako biste ubrzali raspodjelu tekućine za čišćenje na površini. Karcher servis – DeBenc PLUS debenc. Ako uz podove želiš čistiti i tepihe, provjeri je li štapni čistač koji te zanima. Sve komponente se miješaju, a rezultirajuća tekućina se izlije u spremnik s. U videu prikazan deo procesa dubinskog pranja tepiha.

Neki segmenti pranja tepiha su ipak male. Učitao korisnik Commando cleaning Odjeća, oprema za automobil, slobodno vrijeme, igračke. Nanesite na tepih, utrljajte četkom i ostavite da tekućina malo ispari, odnosno tepih se osuši, pa dobro usisajte.

Sredstva za čišćenje tepiha

Karcher tekucina za tepihe

Osim što će mrlje nestati, tepih. Prvi Bosch 3u1 mokro-suhi usisavač – perite tepihe, pokupite tekućine, usisavajte. Kameni tepih se sastoji od sitnog priridnog kamena različitog oblika i boja.