Karcher usisavač cijena

Višenamjenski usisavači po povoljnim cijenama – za pepeo, 3u1 peru, usisavaju i čiste. Velika ponuda uz akcijske cijene usisavača. Ručni i štapni usisavači po povoljnim cijenama. Izaberite najbolji iz naše ponude uz akcijske cijene usisavača.

Pogledajte odličnu ponudu na svijet-medija. Patentirana tehnika vađenja filtra: Najjednostavnije vađenje filtra za.

Karcher usisivač za dubinsko čišćenje se 5

Karcher usisavač cijena

Za mokro i suho usisavanje bez izmjene. Usisavači i čistači na paru – Kärcher. KARCHER suho-mokri usisavači ⭐ Kvaliteta ⭐ Dobre cijene ⭐ Kliknite i naručite kvalitetne proizvode online u Extreme Digitalu! Popis proizvoda proizvođača KÄRCHER, razvrstani po kategorijama. Ponuda trgovine centar-tehnike.

Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine. HRK Pretraga za karcher – OLX.

Usisavač za suhe i mokre površine kärcher wd 3

Karcher usisavač cijena

Prodaja usisavača u oglasima sa slikama i cijenama usisavača. Profesionalni program, Uređaji za ribanje i usisavanje, Kompaktni strojevi za ribanje i. Obavijesti me o promijeni cijene. Uostalom: Ovaj višenamjenski usisavač uvijek će uzorno ukloniti sve vrste. Kärcher usisavači za pranje osiguravaju duboku i. Cijene i asortiman u OBI Marketu Sarajevo se mogu razlikovati od cijena i. Odličnu ponudu i najbolje cijene pronađite u web. Opis artikla i tehničke karakteristike. Svuda gdje se traži dubinsko i higijensko čišćenje primjenjuje se usisivač za čišćenje tvrdih podova i tepiha SE 5. Tekućina za čišćenje se uz pomoć pritiska. Veliki izbor usisivača na vodu naprednih tehnologija po vrlo povoljnim cijenama na tržištu. VISENAMJENSKI USISIVAC WD 1 COMPACT BATTERY SET KARCHER. Plaćanje na rate: shopping kartice, penzionerski krediti,sindikalni krediti. Karcher Usisivac WD 4 premium car. Vodeći dućan i web shop za opremanje vašeg doma.

Unatoč svakodnevnoj njezi, tepisi s vremenom često postaju sve neugledniji. Na tepihu ostaju nimalo lijepi tragovi od hodanja koje viš.

Kućanski aparati > čišćenje i usisavanje

Karcher usisavač cijena

Webshop cijena: 44,93 kn 89,00 kn 44,93. Sadrži poseban pribor za čišćenje unutrašnjosti automobila. Jedan od najčešće korišćenih uređaj za higijenu domaćinstva je usisivač – vrhunski saradnik za čišćenje. Danas, usisivači ne mogu samo da čiste suvu prašinu. Akcijske cijene, sniženja i popusti, online prodaja i Okov centri Crna Gora.

Cijena: ( Cijena s PDV-om.) 5,299.