Karcher usisavač WD2

Unfortunately, the desired product is not part of our current product range anymore. Accessories, cleaning products and operating instructions. Snažan i energetski učinkovit WD 2 višenamjenski usisavač ima robusni 12- litreni plastični spremnik otporan na udarce i savršeni je uređaj za početnike. Usisavač Kärcher WD2 praktičan je uređaj sa spremnikom zapremine 12 L otpornim na udarce.

Opis artikla i tehničke karakteristike.

Karcher wd2 višenamjenski usisavač

Karcher usisavač WD2

Ocjena: 5 – ‎1 recenzija Usisavač za suhe i mokre površine Kärcher WD 2 – Dobre Stvari dobrestvari. Dom › Pranje i čišćenje › Usisavači dobrestvari. WD 2 jake usisne moći predstavlja se s robusnim plastičnim spremnikom zapremine 12 l, koji je otporan na udarce, pa je.

Praktično pospremanje kabela i pribora. Višenamenski usisivač WD 2, koji jako usisava i energetski je efikasan prezentuje se robusnim plastičnim rezervoarom od 12 l, koji je otporan na udare i idealan. Kärcher filter s patronama omogućuje i mokro i suho usisavanje bez mijenjanja filtera.

Osim toga, ovaj filter osvaja svojim visokim stupnjem zadržavanja prašine.

Kärcher višenamjenski usisavač wd 2

Karcher usisavač WD2

Materijal spremnika:Plastika Usisno crijevo, 1. Karcher WD2 višenamjenski usisavač. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Pronađi najbolju cijenu na Njuškalo popustima! Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video. Skladištenje prašine:Posuda za. Proizvod je dostupan samo za preuzimanje u Okov centru, trenutno nije moguća isporuka na kućnu. EUR – ‎Na zalihama Kärcher usisavač WD2 – Posuđe – Kuhanje – Metro metro-gastrooprema.

Kärcher višenamjenski usisavač WD 2 energetski je učinkovit, a jake usisne moći s robusnim plastičnim spremnikom zapremine 12 l, koji je otporan na udarce. Spremnik za vodu: 17 l, 4 m kabel. Hobicentar Kožul hobicentar-kozul. Elektromaterijal hobicentar-kozul.

Ko saradjuje sa Vladom nece se pokajati. Veliki rezervoar sa zapreminom od 12 litara i snaga od 1. Možete usisavati sve, namenjen je za mokro suvo usisavanje tako da vam je od velike pomoći.

Usisavač za suhe i mokre površine kärcher wd 2

Karcher usisavač WD2

Prespojiva mlaznica za mokro i suho usisavanje s integriranim vrškom za odlaganje. Pregledajte dostupne proizvode i dodajte proizvode koje želite kupiti u korpu. Usisivači – KÄRCHER WD2 Usisivac – najpovoljnija cena na internetu – Jakov Sistem online shop. Kupite u nasim prodavnicama u Nisu, Beogradu, Prokuplju ili. Prikazuje 1–12 o 123 rezultata.

Zadano sortiranje, Razvrstaj po popularnosti, Razvrstaj po prosječnoj ocjeni, Razvrstaj po datumu dodavanja, Razvrstaj po. KARCHER Perač visokotlačni K3 FULL CONTROL. Clips-podna mlaznica s mješovitim umetkom za optimalno usisavanje svih.