Karcher usisavač za dubinsko pranje

Svuda gdje se traži dubinsko i higijensko čišćenje primjenjuje se usisivač za čišćenje tvrdih podova i tepiha. Tekućina za čišćenje se uz pomoć tlaka. Opis artikla i tehničke karakteristike. Uređaji za ribanje i usisavanje. Usisavač za pranje je idealan za dubinsko čišćenje raznih tekstilnih površina kao.

Takozvani 3-u-1 usisavači ili također.

Karcher se 4002 usisavac za dubinsko ciscenje

Karcher usisavač za dubinsko pranje

Patentirana tehnika vađenja filtra: Najjednostavnije vađenje filtra za. Dubinsko čišćenja parom bez problema:. Usisavač se koristi za kemijsko pranje tepiha,stolica,namještaja,auta. Spremnik za vodu: 17 l, 4 m kabel. Mašine za pranje i usisavanje podova. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu UNIVERZALNA MAŠINA ZA DUBINSKO PRANJE I USISIVAČ ZA SUVO.

KARCHER usisivači za suvo i mokro usisavanje. Karcher usisivač za dubinsko čišćenje SE 5.

Svježina? unutra! prljavština? van!

Karcher usisavač za dubinsko pranje

Uz pomoć specijalne mlaznice postiže se dubinsko čišćenje, a zbog. Idealno za čišćenje u poljoprivredi, industriji, transportu ili popravci automobila. Popis proizvoda proizvođača KÄRCHER, razvrstani po kategorijama.

Najveća ponuda strojeva za pranje i čišćenje. S tlakom prskanja od 1 bar ovaj uređaj s ekstrakcijom spreja osigurava dubinsko čišćenje tekstilnih površina uz očuvanje tkanine te daje uvjerljive rezultate. Kamena, pločice, linoleum) Za dubinsko čišćenje presvlaka i tepiha Volumen spremnika (mokro čišćenje) 20 litara. SAD online usisivač za dubinsko čišćenje živinice. Misa, Pančevo Vršimo detaljno dubinsko pranje automobila, u to je naravno uključeno i usisavanje patosa, kao i brisanje table. Idealna za dubinsko čišćenje tapeciranog namještaja kao što su naslonjači, sofa, kauč, kao i za čišćenje automobilskih sjedala. Stroj za čišćenje i usisavanje podnih površina Taski Swingo 450E. Usisivač za mokro čišćenje tekstilnih površina. Opis: Dimenzija proizvoda, visina: 480 mm Dimenzija proizvoda, širina: 386 mm Dimenzije proizvoda, dužina: 441. Moj način- Kao prvo, za kvalitetno kemijsko – dubinsko čišćenje.

Kada odlučite da uradite dubinsko pranje enterijera, ne jurite najnižu. VC 5 sklopivi usisivač bez kesa Home Line White Quick View. Kärcher Home Garden usisavač za pranje SE 5. Primorska 58, Novi Sad, Srbija.

Kärcher usisavač se 4001 god9750e

Karcher usisavač za dubinsko pranje

Besplatna dostava na kućnu adresu za narudžbe iznad. Radim privatno poliranje automobila pa bih sada da kompletiram uslugu. Performer Ultimate Usisavač s vrećicom.