Karike za motore

Proizvodimo karike (klipne prstenove) za motore i kompresore u pojedinačnoj proizvodnji od. Klipovi i karike iz cijele Bosne i Hercegovine. Karike 38L i SVE SPECIJALE tomos.

KARIKE MOTORA – klipni prstenovi. Brtve prostor za sagorijevanje od kućišta koljenastog vratila 2.

Pin by karike vozdovac on hilzne za kompresore i motore (with

Karike za motore

Bavimo se prodajom skutera i mopeda Tomos i generic, kofera za motore i kacige, motornih pila, kosilica, trimera – šišača trave, škara za živicu, kopačica. Svi odlivci naših klipova pre puštanja u deo gde se vrši. PROIZVODIMO karike (klipne prstenove) za motore, kompresore i pumpe od Ф 30mm – Ф 600mm. Izrada klipova, hilzni i ležajeva radilica za sve vrste motora.

Izrada karika, klipova, hilzni i ležajeva radilica za sve vrste. Klip i klipna igla karike za chopper 250cc. Meteor klipovi za Piaggio motore U ponudi imamo klipove.

Zamjena klipnih prstenova (karike)

Karike za motore

Nažalost nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru. Goetze prstenovi su broj jedan u proizvodnji za benzinske i dizel motore, za skoro sve. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu klipovi- karike za Isuzu motore, Delovi i oprema za Radne mašine, Leskovac. Cena Po dogovoru – Polovni Automobili. Cesto ste u postovima na ovom forumu citali o razlici u kvaliteti karika koje su se nekada ugradjivale u Tomos motore i ovih danasnjih od male. Klipni prstenovi imaju tri funkcije: izoliraju komoru za izgaranje od kućišta radilice, ograničavaju potrošnju motornog ulja i uklanjaju toplinu nastalu u procesu. Ukoliko na automobilskom motoru dođe do ovakvog kvara, jedino rješenje je zamjena svih karika. Inače, usljed remećenja kompresionog odnosa te miješanja. Trgovina › TOMOS PROGRAM agromoto.

Show 16, Show 32, Show 64, Show All. Klip, karike, cilindar, radilica. Zadano sortiranje, Razvrstaj po popularnosti, Poredaj od zadnjeg. Jedan prijetelj koji servisira te male motore je rekao da generalka na tim motorima uopce ne pomaze i uopce nikome ne zeli mijenjati karike na. Novi delovi Delovi: klipovi- karike za Isuzu motore – motorna grupa delova klipovi, karike,hilzne.

ISUZU 3KC1,3KR1,3LD1,4EZ1,4JA1.

Klipovi i karike za kosilicu

Karike za motore

Discover (and save! ) your own Pins on Pinterest. Rezervni dijelovi namijenjeni Tomos motorima – radilice, cilindri, klipovi, karburatori, karike, brtve i puno drugih dijelova iz Tomosovog asortimana za motore. Ja neću o nastanku i promjenama detaljno govoriti, jer to nije tema našeg. U radni mehanizam ubraja se klip s karikama i osovinom klipa, te radilica s. U 4T motorima karike se slobodno okreču oko klipa u utorima. Dostupnost: Ograničene količine, pozvati na tel. Košuljica CILINDRA- Stalno rastući zahtjevi koji se postavljaju pred motore sa.

Zazor karika toliko spominjem zato jer za neke motore imam tvornički. Klip set 72cc sa karikama, osiguračima i bolcnom za 47mm cilindar za Kina.