Klapna ventilacije Passat

Motoric klapne ventilacije novo. Ugl raspale ti s klapne od ventilacije. Pretpostavljam da pitas za passata b4 pa evo video kako i sta treba.

Imam jedan mali problem,a to je vec od ranije poznato kao mana za novijim VW vozilima. Kada upalim "puhanje" (grijanje,hladjenje-svejedno).

Pitomačka pijaca public group

Klapna ventilacije Passat

Passat b6 grejanje desne strane. Koliko li od prilike naplacuju majstori zamenu malog hladnjaka ako je on,koliko taj ozloglaseni motoric za klapne itd? Jos jedan B6 sa climatronic problemima 6. Kontakt informacije Svi oglasi.

Regulator zaklopke unutrašnje ventilacije 69C1SN2X – Volkswagen, Škoda, Seat. Ja sumnjam da se oni sunjdzercici na klapni nisu ostetili ili mozda.

Problemi sa ventilatorom u kabini

Klapna ventilacije Passat

Dvozonska klima, automatska svjetla, automatski brisaci. NOVI PREDNJI DISKOVI I PLOCICE. Kutija ventilacije i dodatno grijanje proizvođača ORIGINAL RABLJENO. Skinem tablu zamenim kuciste ventilacije, motorici rade ok kao i na starom kucistu. Može biti i klapna da ne otvara makar se motorić pokreće. Za cijenu ovog dijela pošaljite upit putem dole navedenih opcija. Cuju se ko neke klapne da lupaju. Krone wrote: da probaš otvoriti klapne na izlazima. Meni se cuje motor koji pokrece klapne za cirkulaciju vazduha i kada izvucem. Verovatno sistem ventilacije ili nesto u pogonskom sklopu. U poslednjih mesec – dva ventilator za ventilaciju kabine je poceo da pravi neke zvuke, kao da je nesto upalo unutra, pa kaci nesto.

Mislim da je ovde već dosta pisano o čuvenoj klapni za recirkulaciju vazduha kod. Može li neko da opiše kako u Megane 2 doći do te klapne za. VW, PASSAT Variant (3B5), Zagreb, Grad Zagreb, Croatia.

Klimatizacija i ventilacija 10.

Retrovizor volkswagen passat 2000-2005

Klapna ventilacije Passat

Problem je vjerojatno u servo motoru koji otvara klapnu koja propušta. Do slabijeg hlađenja u kabini može doći u slučaju kvara klapne za. Egr ventil, klapna gasa servo pumpa,usisna grana I drugi delovi. XENONA AGR AIRBAG BRAVA HAUBE BRAVA PALJENJA BSI CIJEV AGR CRIJEVO INTERKULERA MOST MOTORIC KLAPNE MOTORIC TURBINE. Nepovratna zaklopka za za ugradnju us piro cijev fi 125 Metalna nepovratna klapna. Sprečava ulazak nugodnih mirisa, kao i gubitak toplog zaraka kada.

Datum izlaska Oglas – prodajem motor za. Kad izvadim klapnu kako da je popravim i ojacam taj dio koji ulazi u motoric? Auto dijelovi za VW PASSAT (362) 2.