Kociona tecnost

Kočiona tekućina ubraja se u najvažnije eksploatacijske tekućine korištene u automobilima. Njezina razina i kvaliteta imaju izravan utjecaj na sigurnost u vožnji. Ne dozvolite da vaša kočna tečnost ovako izgleda. Neki od njih ipak provere nivo kočione tečnosti ali ne i njen kvalitetet, koji može napraviti razliku između života i smrti.

Razvrstaj po nazivu, Razvrstaj po datumu.

Kako izmeriti nivo vlage u kočionoj tečnosti?

Kociona tecnost

Kočiona tečnost jedna je od najvažnijih eksploatacijskih tečnosti koje se. Kočiono ulje (tečnost) u kočionom sistemu izvršava isti onaj posao. Najširu primenu imaju kočione tečnosti na bazi glikoletra i poliglikola uz dodatak. U proseku kočiona tečnost apsorbuje 1% do 1,5% vode u toku godine. Ne sme da ima mogućnost sabijanja kako bi uspešno. Bez nje bi bezbedna vožnja bila nemoguća, jer kočnice ne bi funkcionisale.

Pogledajte našu ponudu kočionog ulja tj.

Petronas tutela kočiona tečnost

Kociona tecnost

Detaljnije informacije pogledajte klikom na proizvod. Zašto je potrebno mijenjati kočionu tečnost? Video o zamjeni kočione tečnosti možete pogledati ovdje. Pre 4 meseca sam dobio pismo od Renault TPV Slovenija sa upozorenjem da se hitno javim u servis radi zamene kocionih creva i ulja. Provera stanja kočione tečnosti. Velika većina vozača zna da je potrebno nakon određenog vremena i sa određenom pređenom kilometražom vozila zameniti.

Nudimo vam kočionu tekućinu za vsa vozila. Pravovremena zamena kočione tečnosti je najbolji potez u održavanju. Odaberite Petronas kočiona ulja preporučena od strane Fiat-a: ulja koja zadovoljavaju najviše bezbedonosne standarde. Kočnice su također i naziv za jednostavan. Oprez Stara kočiona tečnost može prouzrokovati otkazivanje kočnica Većina vozača manjeviše redovno proveravaju pločice i diskove ali jedan. Castrol Brake Fluid DOT 4 je sintetička tečnost namenjena za prenos pritiska u hidrauličnim kočionim sistemima i hidrauličnim sistemima kvačila kada je. Brza dostava za cijelu Hrvatsku. Ne znam jel pravi podforum, ali možda možete da ga preimenujete u "tečnosti.

Dugotrajna 100% sinteticka tecnost za sve tipove hidraulicnih kocnica sa i bez ABS-a i kvacila. Ključne riječi: STP, kontrolori tehničke ispravnosti, kočiona tečnost, tačka ključanja.

Da li je potrebna promena kočione tečnosti i tečnosti menjača

Kociona tecnost

Bardahl kočiona tečnost je odgovarajuća za sve hidraulične kao i doboš sisteme u automobilima, kamionima, autobusima i dr. Glavna uloga kočione tečnosti je da prenese pristisak sa glavnog kočionog cilindra na kočione čeljusti, tj. ENV6 kočiona tekućina visokih dinamičkih svojstava prva je koja u sebi kombinira niski viskozitet i istodobno visoku tempera- turu ključanja u mokrom stanju. Deutsch-Kroatisch-Übersetzungen für kočiona tekućina im Online-Wörterbuch dict. Naročito se preporučuje za hidraulične kočione jedinice u putničkim automobilima, komercijalnim vozilima i građevinskim mašinama. Kao sastavni dio cjelokupnog kočionog sistema, Volkswagen kočiona tečnost garantuje Vašu. Ako je tamna ili mutna, kočiona tečnost mora da se zameni. Voda menja svojstva kočione tečnosti i dolazi do pogoršanja rada kočionog sistema.

Kao prvo da objasnim zašto se kočiono ulje mora provjeravati i mijenjati. Koćiona tekućina (UK ulje) vremenom povlaći vlagu i gubi svojstva. Grupacija TMD Friction ponosi se svojom proizvodnjom tehnički naprednih proizvoda.

Inertan je prema gumi, elastomerima i metalu. To su minimalne temperature na kojima mora raditi kočiona tekućina prije.