Kočiono ulje za motocikle

U Beogradu, kociono ulje DOT4 specifikacije Motul ili Ipone su oko 800 dinara za bocicu od 250 ml. Zamena kocionog ulja – Kawasaki 25 postova 27. Promjena ulja u kocnicama – Yamaha 18 postova 8. Meka kočnica – Motocikli 24 posta 29.

Kočiona tečnost – Generalno 15 postova 30. Dijelovi › Kočnice motodijelovi.

Ulje za kočnice ipone brake dot 5

Kočiono ulje za motocikle

Količina od 250 ml dovoljna je za promjenu ulja kod većine. Ulje za kočnice DOT4 (250ml) JMP. Pakovanje od 500ml, ulje na bazi sintetike sa visokom tackom kljucanja. Otvorenu bocu cuvati na suvom i tamnom mestu u originalnom pakovanju, cvrsto. Moto ulja Yamalube i Ipone odličnog kvaliteta.

Tekućina za kočnice Dot 4 važan je dio kočionog sustava u automobilu. Tijekom vremena, ulje za kočnice navlači na sebe vlagu, što direktno utječe na karakteristike kočionog ulja.

Ferodo ulje za kočnice dot4 500ml

Kočiono ulje za motocikle

Nakon određene količine apsorbirane vlage, aditivi. Plasticna osuda (rezervoar) za kociono ulje na motociklu, nova, univerzalna za sve sportske motocikle. Dolazi u kompletu sa crevom i selnom. U koliko ste zamenili ulje pre nego što ste parikirali svoj motocikl u toku zime, proverite nivo ulja. Obavezno proverite nivo kočionog ulja i stanje kočnice. II▻ Kočiono crijevo, za kočnicu, ulje, skuter, motor. Crijevo kočnice za motore, skutere. Univerzalni motocikl ATV bicikl stražnje kočnice spremnik Glavni cilindar ulja za boce tekućine za boce. Unutarnja bočna posuda za spremnik stražnjeg. Saznajte kako se menja kočiono ulje na skuteru!

Sortiraj po: Nazivu, Ceni, Datumu, Rejtingu. Motul ulje Scooter Expert 4T 10W-40 MA 1L. Kad bi se inače trebalo mjenjat ulje u kočnicama? U ovom slučaju, radi se o Peugeotu Jet Force C-tech.

Pritisak kočionog ulja gura klipove koji pritiskaju kočione pločice uz. Veliki izbor kočionih sistema i prenosa za motocikle.

Kočiono crijevo, za kočnicu, ulje, skuter, motor

Kočiono ulje za motocikle

Poluga Kočnice Kvačila Univerzal Skutere i Motocikle – Leva ručica. Ulja za kočnice Oznake: kociona ulja, kociono ulje, selenia, ulja za kočnice, ulje za kocnice. DOT 4 kočiona tečnost je pogodna za sva vozila,uključujući i hidraulične sisteme za motocikle (ABS tkodje).

Ne preporučuje se za sisteme sa mineralnim uljem. Selenia DOT 4 Tutela je tečnost za kočnice na sintetičkoj bazi za automobile, industrijska i komercijalna vozila, skutere i motocikle. Preporučuje se i vozačima svih drugih modela automobila i motocikala koji voze.

Tečnost namijenjena za prenos pritiska u hidrauličnim kočionim sistemima.