Koji antifriz za bmw

Koji antifriz sipati u BMW 324TD,crveni g12 ili plavi g11. Bmw e46 rashladna tecnost – Predstavljanje članova. BMW Fan Club Srbija 12 postova 25.

BMW Molimo vas izaberite model koji Vas zanima iz spiska modela nize:. Preporučena rashladna tečnost BMW 3-Series.

Ne štedite na antifrizu – sipanjem vode u hladnjak uništivate

Koji antifriz za bmw

Na sajtu VozilAlizoV predstavljeni su podaci oboji antifriza. U sovjetska vremena, motoristi su koristili antifriz, koji je bio namijenjen domaćoj autoindustriji. Saznajte kakav i koliko antifriza treba sipati u. U današnje vrijeme ogroman broj stranih automobila vozi se. Senzor na nadzornoj ploči upozorava na povećanu potrošnju antifriza na automobilu BMW koji se može isključiti nakon zagrijavanja motora ili.

Tablica prikazuje vrstu i boju potrebnog antifriza za ulijevanje u BMW X5 E70.

Hladilna tekočina bmw original (antifriz)

Koji antifriz za bmw

Koristimo originalni BMW antifriz i Pentofrost nf koji se razrijedi. Međutim, mnogi ne znaju koji antifriz je predviđen za njihov automobil, a koji se trenutno nalazi u automobilu. Rashladna tečnost, odnosno antifriz, ima važnu ulogu u vozilu, jer štiti motor ne samo od pregrevanja već. Kupci novih automobila nemaju brige oko odabira antifriza, jer su u obavezi da održavaju auto kod zvaničnog servisera, koji. Koncentrat antifriz na bazi etilen glikola.

Sadrži anorganske inhibitore korozije za sve metale. Nije sve do temperature mrznjenja – ima nesto i do toplotnog kapaciteta koji je duplo manji kod antifriza u odnosu na vodu. Jednostavno, sredstva za hlađenje motora sadrže u sebi razne aditive koji stabiliziraju. BMW -ovi motori imaju električne. Omjer između destilovane vode i antifriza koji preporučuju proizvođači je. BMW ima radnu temperaturu motora oko 100˚ C pa se može desiti da ti. Koji god antifriz sipali pratite upustvo od proizvodjaca, razlika. BMW E60 – koji antifriz ide – G11 ili G12?

Interesuje me samo koji antifriz ide u bmw e60?

Koja vrsta antifriza i rashladne tekućine za bmw

Koji antifriz za bmw

Kvalitetna originalna hladilna tekočina BMW zagotavlja optimalno delovanje hladilnega sistema, preprečuje korozijo in zmrzovanje tekočine v. Pazi ovako,ja sam veliki fan i zaljubljenik u BMW. Na osnovu čega tvrdiš da totalov antifriz Glacelf ( koji je koncentrat) ima. Posle 2-3 godine, antifriz gubi svoja svojstva i mora se potpuno zameniti, a mi. OAT organska rashladna tečnost (G12), tradicionalni crveni antifriz namenje za aluminijumske hladnjake i koji u svom sastavu ne sadrži ni silikate ni fosfate. Ogromna izbira blagovnih znamk po nizkih cenah. Međutim, antifriz je davno prestao biti samo sredstvo koje se mešalo sa vodom i. Odnos između destilovane vode i antifriza koji preporučuju.

Dok je motor hladan, tekućina kruži tzv. Najprepoznatljiviji simptomi su: pregrevanje, curenje, miris slatkog sirupa ( koji dolazi od curenja antifriza ), potreba da se više puta dodaje tečnost za hlađenje. Većina novijih automobila već je danas opremljena posebnim senzorima, koji. ANTIFRIZ Brojne su prednosti upotrebe antifriza u odnosu na upotrebu vode u. Sastav antifriza crvenog felixa uključuje skup dodataka koji štite od.

Postoje dve vrste sistema za hlađenje motora – jednostavniji, koji podrazumeva hlađenje. Tečnost za hlađenje motora – čemu služi antifriz?