Kovane kvake za ulazna vrata

Kovane i rustikalne kvake, kugle i rukohvati. U prodaji imamo veliki izbor kovanih kvaka, kugli i štitova,Također, tu je veliki izbor. U ponudi imamo veliki izbor kovanih kvaka, štitova i kugli, kako za metalna, tako i za drvena vrata. Rustikalna kvaka sa rozetom Castle, cilindar.

Crna kovana brava sa 2 krom ključa ELZETT – 200 kn. Set kvaka za PVC vrata Roro Compact 92 mm bijela.

Set kvaka roro exclusiv kovano željezo

Kovane kvake za ulazna vrata

Dodajte u listu želja Usporedite. Kvaka kovana 302 rozeta cilindar. Aluminijska garnitura kvaka s uskim profilom za profilna vrata. Pogledajte naš izbor obrazina, šildova, preklopnika, kvaka, ručki, maski i zvekira od kovanog gvožđa za vašu kapiju i vrata!

Zvekir je predmet koji se okači na vrata i omogućava ljudima van kuće da obaveste ukućane na njihovo prisustvo. Sve na jednom mestu: brave za vrata, kvake za sobna vrata, cilindar za bravu, dodatna. Kako odabrati opciju za ulazna ili unutarnja vrata?

U našoj ponudi možete pronaći razne modele kvaka za ulazna i sobna vrata izrađena od drveta, aluminijuma ili PVC profila.

Kvake za vrata bauhaus cuaead171

Kovane kvake za ulazna vrata

Osijek specijalizirana je za prodaju okova i pribora za proizvodnju vrata, prozora i namještaja. Kupio sam si u Njemackoj ulazna vrata za kucu,u Hr sam pronasao kovane kvake za ista vrata,ali kvake ne pasu na vrata. Kvake za vrata su raspoložive u. Ni Okov – Pocetna Strana niokov. Spojnice «panti» i šablone za drvena vrata proizvođača OTLAV i SFS INTEC. Izradjena od kvalitetnog metala dekorativnog izgleda, pre svega na ulazna vrata, kapije. Alu rukohvati, kovane kvake i panti. Svojim dizajnom idealni su za drvena vrata na vikendicama, klijetima, vinskim podrumima.

Imam kovanu ogradu (ok, ajde, nije baš kovana ali tako izgleda) na kojoj su vrata, to je sve. Kod elektrike, kvake nemas, i jezicac ostaje uglavljen u. Nešto od ovih predmeta odgovara i za drvena vrata! KVAKE KOVANE I ŠILDOVI, Brčko, 6. I cilindri, brave za ulazna vrata.

Materijal: Inox zemlja porekla: Italija. KVAKA KOVANA MODEL 268 NOVO Learn More. Ime artikla: Šarka kovana 90×60.

Opis: Kovana šarka za drvene vitrine.

Kvaka kovana viareggo štit

Kovane kvake za ulazna vrata

ZA KLIZNA I KRILNA VRATA, OGRADE, NAMJEŠTAJ …. Komplet kugla, kvaka i rozete za drvena vrata. Brave samo za zasunom Omec, bez kvake. Prodajem 3 kvalitetne talijanske kvake za sobna vrata.

Reza za dvokrilna vrata 15x30x180mm.