Kovane kvake za vrata

Kovane i rustikalne kvake, kugle i rukohvati. U prodaji imamo veliki izbor kovanih kvaka, kugli i štitova,Također, tu je veliki izbor rustikalnih. U ponudi imamo veliki izbor kovanih kvaka, štitova i kugli, kako za metalna, tako i za drvena vrata. Rustikalna kvaka sa rozetom Castle, cilindar.

Set kvaka za vrata s rozetom Roro Exclusiv odlikuje se visokom kvalitetom izrade i bezvremenskim dizajnom.

Kvake za sobna i ulazna vrata

Kovane kvake za vrata

Izrađen je od kovanog željeza koji osigurava. Crna kovana brava sa 2 krom ključa ELZETT – 200 kn. Pogledajte naš izbor obrazina, šildova, preklopnika, kvaka, ručki, maski i zvekira od kovanog gvožđa za vašu kapiju i vrata! Zvekir je predmet koji se okači na vrata i omogućava ljudima van kuće da obaveste ukućane na njihovo prisustvo. Standard Bane Sekulić i Mehanika Trbovlje.

Najčešće traženi elementi za kovane ograde.

Kovani brass glavni lockset kvaka na vratima za ulaz vrata

Kovane kvake za vrata

Kovani kotači za klizna vrata TTM. Preduzeće Fom je specijalizovano za distribuciju okova za vrata, nameštaj i staklo i širokog asortimana opreme za enterijere. Proizvod naziv: 26B08 Forged Brass Main Lockset kvaka na vratima za ulaz vrata proizvod kratak: Br. Ime artikla: Šarka kovana 90×60. Opis: Kovana šarka za drvene vitrine. Sve na jednom mestu: brave za vrata, kvake za sobna vrata, cilindar za bravu, dodatna. Opširnije: Različite vrste kvaka za vrata u kovanom rustikalnom stilu. U našoj ponudi možete pronaći razne modele kvaka za ulazna i sobna vrata izrađena od drveta, aluminijuma ili PVC profila. Kvake za vrata su raspoložive u. Kupio sam si u Njemackoj ulazna vrata za kucu,u Hr sam pronasao kovane kvake za ista vrata,ali kvake ne pasu na vrata. Velik izbor svih vrsta cilindara. ZA KLIZNA I KRILNA VRATA, OGRADE, NAMJEŠTAJ …. Alu rukohvati, kovane kvake i panti.

Svojim dizajnom idealni su za drvena vrata na vikendicama, klijetima, vinskim podrumima.

Set kvaka roro exclusiv kovano željezo

Kovane kvake za vrata

Elementi iz kovanog željeza za klizna vrata, ograde, namještaj. Stanko Žnidaršič iz Splita bavi se proizvodnjom okova, te kovane i umjetničke bravarije. Europa – tvornica ukrasnih kovanih kvaka i proizvoda od kovanog željeza. Vrata i prozori vrhunskih marki: Henry glass, G. Dorigo, Impronta, Oikos, Synua. Sigurnosne brave za drvena i PVC vrata renomiranih proizvođača KFV. Izrada kovanih ukrasnih konstrukcija je naša osnovna djelatnost. Za sva izrađena vrata, portune, kapije i pješačka vrata nudimo ugradnju motora na. U radionici se izrađuje razna umetnička bravarija, kao što su kvake, brave, okovi. Učitao korisnik VILA PRODUKCIJA Door Handels (kvake za vrata) Metalcraft – DOKUMEN. BRAVE I KVAKE PO VRSACKIM SOROVIMA AVP VILA za PRVA TV JOIN VSP GROUP PARTNER.

METALCRAFTKATALOG UKRASNIH KOVANIH KVAKA I. Reza za dvokrilna vrata 15x30x180mm. Robne marke: Metalcraft ukrasne kovane kvake: ATENA, APSOLON. Metalcraft kovane ograde, vrata, balkoni, elementi od kovanog željeza i kovano željezo.

Kvaka AL sa štitom Hoppe Milano F4.