Kupovina električnog automobila

Prema tome, ove će se godine sufinancirati kupovina električnih vozila s iznosom do 70. Rijetki ovih dana razmišljaju o kupnji automobila, ali evo im još jedne opcije – država. Poticaji za kupnju električnih automobila – 4. Država i ove godine potiče kupnju električnih vozila i bicikala, a iz Fonda za.

Nakon što se sredstva odobre, postoji rok od 12 mjeseci za kupovinu vozila i. Ovo se odnosilo na M1 kategoriju vozila, dok se kupnja električnih skutera.

Kupovina električnih automobila archives

Kupovina električnog automobila

Vlada Srbije je usvojila Uredbu o uslovima i načinu sprovođenja subvencionisane kupovine novih vozila koja imaju isključivo električni pogon. Prošlogodišnji program dodjele sredstava, odnosno poticaja građanima za kupnju električnih vozila bi mogli nazvati vrlo uspješnim. Slično pitanje može se postaviti i kod kupovine električnog automobila. Opće je poznato da se čak i dosta korišteni električni i hibridni. Punjenje vašeg električnog automobila trebalo bi biti razmljivo samo po sebi, kao što. Hoće li baterije u električnim automobilima marke ŠKODA iziskivati puno.

Država će i ove godine poticati kupovinu električnih i drugih ekoloških vozila, što znači da će neka vozila.

Tesla vozila dostupna u s-moto team iz čakovca

Kupovina električnog automobila

Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu ELCAR – Uvoznik električnih automobila model M-3 za Srbiju. Venizelosova 21, a kancelarija se nalazi na 3 spratu ukoliko se odlučite za kupovinu. Građanima će se kupovina električnih automobila i motocikala pomagati također s ukupnim iznosom od 22 milijuna kuna. Naša tehnologija potpuno električnih vozila (BEV) će promijeniti Vaš način vožnje. Saznajte sve o našim potpuno električnim. Povlastice za kupovinu električnih i hibridnih vozila. Izmjena Zakona o porezu na imovinu jedan je od poticaja za čišći okoliš, kažu u Vladi.

Tako punjenjem svog električnog automobila, koje je djelomično čak i besplatno, možete ne. Na putu na autocesti ili tijekom kupovine na parkiralištu u gradu. Inovacije su uvijek bile presudni dio Renaultove DNK.

Otkrijte našu paletu električnih vozila koja kombiniraju odgovornost za okoliš i zadovoljstvo u vožnji. U električnim automobilima ovakvi gubici su svedeni na manje od 25 procenata. Električni automobil će vam uštedeti novac koji biste inače dali na. Cene polovnih elektro automobila možete da pogledate OVDE.

Učitao korisnik MONDO PORTAL Hrvatska će i ove godine sufinancirati kupnju električnih vozila. Ako planirate nabavku novog ili rabljenog automobila, s punim. Razlog malog broja električnih automobila na bh.

Kuputeje rabljeni hibridni ili električni automobil? evo što

Kupovina električnog automobila

U zemljama Europske unije za kupovinu električnog. Ukoliko planirate da postanete vlasnik električnog automobila, neke stvari treba da imate u vidu. Mada već puno desetljeće slušamo istu priču o budućnosti koja pripada automobilima na struju, ta je budućnost, izgleda.

Oglasi kupovinu, a mi ćemo te obavestiti kada se takvo vozilo pojavi na sajtu.