Leteći automobili

BUDUĆNOST JE NAPOKON STIGLA: Predstavili fascinantan leteći automobil za čiju vam vožnju čak ni ne treba dozvola. PRVI LETEĆI AUTOMOBIL Za minut može da se pretvori u AVION, a ovo su njegove performanse (FOTO, VIDEO). Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam LETEĆI AUTO.

Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu LETEĆI AUTO. Svaki dan biste do radnog mjesta morali voziti 300 kilometara i naravno jednaki put prevaliti kako biste se vratili kući.

Budućnost je napokon stigla: predstavili fascinantan

Leteći automobili

Blade Runner i Peti Element očarali su nas scenama budućnosti u kojoj smogom zavijeno nebo sijeku leteći automobili, no čini se da će to još. Terrafugia, američka kompanija u kineskom vlasništvu, sljedećeg će mjeseca početi primati narudžbe za svoj leteći automobil Transition. Brojne kompanije, uključujući i Američku svemirsku agenciju (NASA) pokušavaju razviti leteće automobile u nadi da će proizvesti vozilo.

Već sada se odvija prava trka koji će se upisati u istoriju kao prvi komercijalni leteći automobil. Loša iskustva sa prvim koncept-letećim automobilima nisu omela entuzijaste da i. Leteći automobili ili letelice koje se mogu kretati konvencionalnim drumom.

Saobraćaj leteći automobili

Leteći automobili

Holandska kompanija ne odustaje od svog koncepta letećeg automobila. Na aktuelnom sajmu automobila u Ženevi izložen je produkcijski. Ehang 184 – leteći “ automobili ” nam stižu mnogo brže nego što ste mislili! Elon Musk ponudio argumente protiv letećih automobila. PODUZETNIK s rijetko viđenim pionirskim duhom kaže da bi nebo puno Tesli imalo svojih prednosti. Kolačići na portalima Nova TV d. Spajanje cestovnog vozila s letjelicom čini se. Sci-fi priče bi bio nepotpun bez glavne atribute žanra – laserskih oružja, roboti i, naravno, leteći automobil. Glavna razlika od tih čudo strojeva da na terenu su se. Pričali smo sa Rafi Yoelijem, čovekom koji je napravio automobil budućnosti.

Među prvim smo portalima u svetu kojima otkriva kako će vozilo. Liberty je proizvod holandske kompanije PAL-V koja navodi da je već prodala 70 primeraka ovog letećeg. Učitao korisnik PAL- V Turska uskoro predstavlja svoj prvi leteći automobil. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 7. Selcuk Bayraktar, čelnik turskog proizvođača dronova Baykar, najavio je izradu prototipa letećeg automobila što će biti prvi projekat te vrste u.

Novi hit: željko mitrović sada pravi leteći automobil

Leteći automobili

Prvi leteći automobil na svijetu uskoro u prodaji. Uber najavio otvaranje centra u Parizu u kojem će razvijati leteća vozila. Nominaciju” je ovih dana uzelo holandsko. Iako za naše prostore zvuči zaista futuristički, kompanija u kineskom vlasništvu Terrafugia najavljuje da će njihov prvi leteći automobil početi da.

Kompanija Airbus predstavila je na sajmu automobila u Ženevi prvi leteći automobil koji nosi naziv “Pop UP”. Ova letjelica posjeduje kabinu za. Dok su učesnici CES-a najavili da im treba još nekoliko godina za lansiranje prvih letećih automobila, Uber je na godišnjem tehnološkom. Još se nismo priviknuli na električne automobile, a leteće automobile smatramo znanstvenom fantastikom. No, i to bi uskoro mogla postati naša svakodnevica. Jedna od retkih naučno-fantastičnih vizija 21. U centru Bagdada tri automobila dignuta u vazduh". Voditelj Intelovog odjela za dronove Anil Nanduri smatra kako su leteći automobili stvar bliže budućnosti.

Jeftiniji su od tunela ispod zemlje i. Ilon Mask i strah od letećih automobila. Kompanija u kineskom vlasništvu Terafuđa najavljuje da će njihov prvi leteći automobil početi da se. Posle brojnih pokušaja da se oproba u sferi medicine i borbe protiv korona virusa koje su stručnjaci javno osudili, vlasnik TV Pinka sada se dao.

Posle mnogo nagađanja ko će proizvesti prvi leteći automobil, ipak su Amerikanci bili najbrži. Stručnjaci firme „Urban ajrodajnamiks“ predstavili. Prvi auto koji može da leti i da vozi imaće dvoj debi u utorak u Miamiju na Floridi. Nazvan PAL-V, ovaj leteći automobil je opremljen sa. Pola godine pre lokalnih izbora, 19.

Siniša Mali prisustvovao je početku.