Manžeta za homokineticki zglob

Kada je manšeta oštećena i ima pukotinu, homokinetički zglob će također biti oštećen, pa je pametno preduzeti korake čak i sa najmanjim znakovima oštećene. Budući da homokinetički zglob osigurava prijenos snage preko promjenjivog ugla, gumena manžeta zbog svojih elastičnih svojstava služi kao zaštita. II▻POLUOSOVINA – HOMOKINETIČKI ZGLOB – MANŽETA – KRAJNIK – SPONA EUROPARTS AUTODIJELOVI – najpovoljniji autodijelovi na. Nažalost nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Poluosovine i homokinetički zglobovi su rak-rana automobila sa prednjom vučom.

Set homokinetičkog zgloba za audi

Manžeta za homokineticki zglob

Homokinetički zglob je strojni dio koji omogućuje pogonskoj osovini da prenosi. Konstrukcija homokinetičkog zgloba se zasniva na patentu koji je napravio. Uzrokuje ga pregrijavanje zgloba, a što je uzrokovano pucanjem manžetne.

Garnitura manžeta homokinetičkog zgloba. Wurth BH,Montažna oprema,Građevinski alat i pribor,električne mašine,ručni alati,elementi za spajanje,instrumenti,protivpožarna zaštita,elektroinstalacije. To je bila velika mana kardanskih zglobova, korištenih kod prvih automobila.

Homokinetički: slične riječi i sinonimi

Manžeta za homokineticki zglob

Kinetički zglobovi iz cijele Bosne i Hercegovine. Kliješta za zatezanje obujmice manžeta homokinetičkog zgloba. Problem je naravno u tome, što napuknuta manžetna gubi zaštitna svojstva. Manžetne su gumena kućišta koja pokrivaju homokinetički zglob u vašem automobilu. Univerzalna manžetna kinetičkog zgloba. Manžetne štite unutrašnjost i spoljašnost homokinetičkog zgloba. Loša i istrošena manžeta izložit će homokinetički zglob nečistoći i vlazi, što će. Set se sastoji od 1 homokinetički zglob, 1 prsten, 1 vrećica masti, manžetu i obujmice, te vijak. Molimo Vas provjerite originalni dio vašeg auta, da budite sigurni.

Rezultati pretrage za: set manzeta homokineticki zglob Auti. Oglasnik i centralno je mjesto za traženje rabljenih automobila, motocikala, radnih. Simtomi neispravnosti homokinetičkog zgloba i njegove manžetne. Da bi smo zamenili manžetnu moramo skinuti homokinetički zglob sem ako imamo. UNIVERZALNA MANŽETNA BEZ ZUBA ZA HOMOKINETIČKI ZGLOB BEZ KANALA SA LEVKOM.

Proizvođač automobila: UNIVERZALNE MANŽETNE.

Univerzalna manžetna kinetičkog zgloba

Manžeta za homokineticki zglob

Ova tvrtka ima 42% udjela na svjetskom tržištu homokinetičkih zglobova i taj udio. Funkcija manžetne je na prvom mestu da spreči ulazak prašine i vlage u sam homokinetički zglob. Prvi uzročnik stradanja zgloba do točka a kod nekih vozila. Kada strada gumena manžetna na zglobu onda uđe voda u njega i ošteti ga. Prvo se čuje krckanje kada se polukružno okreće.

Ako je manžetna uvek bila cela. Manžetna se pri zakretanju točkova izdužuje i skuplja. Da li znaš kako da ih iskoristiš da TVOJI OGLASI budu vidljiviji?