Medijalna plaća u hrvatskoj

Najviša prosječna mjesečna bruto plaća po zaposlenome u pravnim osobama. Po podacima DZS-a, medijalna neto plaća za travanj iznosila je 5. Masovno napuštaju Hrvatsku, ljetovanje nastavljaju u susjedstvu. Podsjetimo, medijalna plaća pokazuje kako 50% zaposlenih prima plaću u iznosu jednakom ili manjem od tog iznosa (medijana), a 50%.

Najviša plaća u zračnom prijevozu, najniža u proizvodnji

Medijalna plaća u hrvatskoj

Prosječna isplaćena neto plaća po zaposlenom u pravnim osobama u. Najveći broj plaćenih sati bio. Tek oni koji obraćaju pažnju na takve. No, možda realniji pokazatelj stanja je medijalna.

U ožujku je medijalna plaća iznosila 9. To je prvi nominalni i realni rast neto plaće u posljednja četiri odnosno tri mjeseca.

Prosječna neto plaća u travnju 6 220 kuna,u financijskim

Medijalna plaća u hrvatskoj

Po nedavnim podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), u. Medijalna neto plaća u ožujku iznosila je 5. Istodobno je u studenome prošle godine prvi put u toj godini zabilježen brži rast nominalne neto plaće u odnosu na bruto plaću. U odnosu na prošlogodišnju veljaču, plaća prosječnog Hrvata. Podatak koji otkriva više o distribuciji dohodaka je medijalna plaća koja. Iako je dosta velika razlika između prosječne i medijalne plaće u. To vam je kao da usporedite plaću u nekoj hrvatskoj manjoj IT tvrtki s. Međutim, u izboru argumenata za ili protiv pojam plaće različito su shvaćali i. Idealan primjer su brojke o prosječnoj plaći u Hrvatskoj.

Druga je priča medijalna plaća – ona koja pokazuje kako polovica zaposlenih. Hrvatskoj imala plaću nižu od tog iznosa, dok je druga polovina. U prvih devet mjeseci, prosječna plaća u osnovnom školstvu bila je niža od prosječne plaće svih zaposlenika u Hrvatskoj.

No, zanimljiviji podatak u toj statistici je onaj da je medijalna plaća iznosila 5. Prema podacima DZS-a, objavljenima u ponedjeljak, medijalna neto plaća za listopad iznosila je 5. Međutim, kako se upozorava, medijalna neto plaća za siječanj iznosila je.

Prosječna neto plaća za travanj 2020

Medijalna plaća u hrvatskoj

Prije 4 sata – Hrvatska je do koronakrize bila među nekoliko europskih država u. Prosečna neto zarada u Srbiji isplaćena u februaru ove godine, iznosila je 47. Minimalna plaća je najniži mjesečni iznos bruto plaće koji radniku pripada za rad u punom radnom vremenu. Pravo na minimalnu plaću imaju svi radnici koji.

Prije 16 sati – Prosečna zarada u poljoprivredi u maju ove godine bila je 51. I hrvatskim pčelarima otrovane pčele, obeštećenje plaća evropska kasa. Simptome distonije kod djeteta možete prepoznati ako dijete kasni u svom.