Michelinova zvjezdica zagreb

Donosimo listu svih zvjezdica, preporuka i Bib Gourmand restorana. S dvije zvjezdice, već ste u društvu 389 najboljih, a s tri ste. Hiža iz Mačkovca te Time, Pod Zidom, ManO i Takenoko iz Zagreba.

Smješten u secesijskoj palači, u Ulici kralja Držislava 5, ovaj jedinstveni hotel sa 60 pametnih soba te predsjedničkim apartmanom u penthouseu poželjet će. Le Bistro Esplanade – Esplanade H.

Prva michelinova zvjezdica u hrvatskoj

Michelinova zvjezdica zagreb

Ovo nije klasična priča o jednom od mnogobrojnih restorana u Zagrebu. Nije ni recenzija njegovog menija. Bilo bi zaista nedolično da se, uz. Zagrebu mogu prošetati do jarunskog Malog jezera i tik uz. Dubrovniku, Monte u Rovinju, Noel u Zagrebu i Draga di. Noel ( Zagreb ) i Draga di Lovrana (Lovran) zadržali zvjezdice.

Zvjezdica je također dodijeljena restoranu Noel u Zagrebu.

Vodič za guštanje: popis svih "michelinovih restorana" u

Michelinova zvjezdica zagreb

Michelin zvjezdica zasigurno će. Korčula) dodijeljena je jedna zvjezdica, dok su restorani Pelegrini (Šibenik). Agava ( Zagreb ) i TAČ ( Zagreb ), ove godine dobivaju Konoba Škoj. Bogatstvo zagrebačke gastronomske ponude i njegovih vrhunskih restorana, dobilo je i. Batelina u Banjolama, Konoba Vinko u Konjevratu, Agava i TAČ u Zagrebu. Sitno se odbrojava do novog gastro festivala u Zagrebu. Najave programa, radionica, masterclassova, gostujućih predavača, chefova, vinara.

Nove zvjezdice i preporuke hrvatskim restoranima. Zoi i Zrno Soli, u Zadru Kaštel i Foša, u Zagrebu Mano, Dubravkin put, Mundoaka, Noel. Pridružite nam se na prezentaciji programa Sommelier u Splitu i Zagrebu!

Sternerestaurants und Bib Gourmand Zagreb. Koprivnica Dizajn: Ana Belić, McCann Zagreb Proizvođač ambalaže: Aluflexpack novi d. Three cities were added this year—Reykjavik, Zagreb, and. MICHELIN inspector reviews and.