Mjerenje kompresije

Ovim kratkim tekstom probat ćemo objasniti što je to kompresija ili bolje rečeno tlak kompresije, kako se mjeri i čemu služi. Mjerenje tlakova kompresije spašava motor, bolje spriječiti, nego liječiti. Mjerenje stupnja kompresije na diesel i otto (benziskim) motorima.

Prvi korak kod mjerenja kompresije na Diesel motoru je zagrijavanje motora. Kompresija se mjeri na hladnom motoru. Paljenje svih motora je otezano kad je slaba kompresija hladnog motora, ali.

Mjerenje kompresije u motoru

Mjerenje kompresije

Osim toga, mjerenje kompresije motora može. Besplatna dostava ▻ Povoljna vlastita marka ▻ Sve za Vaš dom i vrt ▻ Pristaje. Odnos kompresije i konjskih snaga 5 postova 28.

Stranica 2- Mjerenje kompresije Automobili. Vršimo uslugu mjerenja kompresije u benzinskim i dizelskim motorima. Cijene već od 80 kuna po vozilu.

Obratite nam se s povjerenjem osobno, putem mail-a ili.

Tester za mjerenje kompresije u benzinskim i dizelskim

Mjerenje kompresije

Ima li smisla kupiti ih te kako pristupiti njihovu izboru. Dvadeset godina stara, radi kao. Ovdje treba razdvojiti pojmove kompresioni odnos i kompresija motora. Analizirati metode mjerenja stupnja kompresije kod različitih vrsta motora.

KLJUČNE RIJEČI: Mjerenje, tlak kompresije, motor s unutarnjim izgaranjem. Srodni članci Inter Cars Croatia – Alati alati. Naziv asortimana: Alat za mjerenje kompresije motora benzin. Ne možete provjeriti stanje vašeg motora bez ovog uređaja za mjerenje kompresije s 17 komada. Iman pitanje, jel bi bilo ok mjerit kompresiju na mašini koja barem 6 mjeseci je bez kartera, dakle nema ulja u njoj, nije paljena vožena. Aparat za mjerenje kompresije sa alatom. Motometer, uređaj za mjerenje kompresije. Omjer kompresije motora: magnitude, mjerenje, povećanje snage. Ovo mjerenje se radi posebnim softverom preko stezaljki akumulatora. Rezultat mjerenja je kompresija u svakom pojedinom.

Standardni postupak mjerenja podrazumijeva mjerenje kompresije 17. Dijelovi za motore vozila bxl.

Uređaj za mjerenje kompresije s 17 komada za dizel motor

Mjerenje kompresije

Set sadrži manometar 0-70 bara te adaptere namjenjene za mjerenje kompresije na dizelskim motorima teretnog programa, građevinskih i agrikulturnih strojeva. SET ZA MJERENJE KOMPRESIJE DISEL MOTORA DOSTAVA 7 KM. Nakon toga se uredjaj za mjerenje kompresije navrce u rupu za svjecice, prvu pa nakon toga i ostale. Slijedi “alnasovanje”, a motor treba da se.

UNIVERZALNI DIGITALNI TESTER ZA MJERENJE KOMPRESIJE NA BENZINSKIM I DIZEL MOTORIMA. Jedan set za mjerenje kompresije benzinskih i dizel. Mjerenja kompresije rade se na benzinskom i dizelskom motoru.

Dakle, uređaj dizajniran za mjerenje kompresije u dizelskim motorima, dizajniran za visoki. Onako usput pitanje: Koja je cijena motora?