Mobilni podni stalak za tv

FS-224 je jeftiniji, ali svestran podni TV stalak koji odgovara većini televizora od 32 ”-55” (81 – 140 cm), odličan u različitim situacijama, uključujući dom, urede. Podni pokretni nosači za TV Ima 10 proizvoda. Mobilni podni nosač ima mogućnost naginjanja. WGYX8:hover:not(:active),a:focus.

Kućna elektronika › Stalci i nosači makromedia. MOBILNI PODNI STALAK SBOX FS-401.

Mobilni nosači za tv (podni) archives

Mobilni podni stalak za tv

SBOX podni stalak za TV FS-446 mobilni. Za televizore iz kategorije Dodatna oprema za. Pokretni podni stalak za televizore ekrane FS-946 je mobilni TV stalak koji je. Alto System – mobilni podni nosač za dva televizora. SBOX mobilni podni stalak za TV FS-401.

Podni, zidni, stropni nosači za televizore. Prodaja svih vrsti stalaka za TV online po najboljoj cijeni. Nosači linije “Motion” televizor smještaju na uobičajenih desetak centimetara od zida.

Podni stalak za tv na kotačima manhattan multimedia cart

Mobilni podni stalak za tv

Osim zidnih nosača “SuperFlat” serija nudi i podni stalak koji u tankom i. S-BOX LCD 221 Nosac za TV Zglobni 13"-42" do 20Kg. Zidni nosač za TV prijemnike 37" 90", maximalno opterečenja 75 kg, udaljenost od zida 6. Nosači za TV – najbolji prodavci, akcije i popusti, ponuda i prodaja. U ponudi su zidni, zglobni, ugaoni, podni nosači za TV kao i police različitih. S Box nosač za televizor do 43" LCD 221. Podni nosač za televizor je upravo ono što je potrebno u jednom modernom domu. Funkcionalnost koju pružaju podni nosaci za tv omogućiće vam da postavite. Proizvode na akciji nije moguće rezervirati. SBOX zidni nosač za TV LCD-100 nagibni. Kako odabrati zidni nosač za LCD i plazma TV? Podešavanje visine: od 772 mm do 872 mm. Dimenzije: 77,2 x 57,2 x 77,2 ili 87,2 cm.

Poseduje stakleno podnožje, debljine 8mm. Sortiranje: Po ceni rastuće, Po ceni opadajuće, Nazivu, Brendu, Relevantnosti. Stalak za televizor na kotače 32 – 55 nagibni SpeaKa Professional. TV -a koji se može kompaktno smjestiti za transport, npr.

BAUHAUS je Vaš specijalist za radionicu, kuću i vrt.

Podni mobilni stalci za lcd

Mobilni podni stalak za tv

U našem Webshopu možete kupiti proizvode za uređenje doma i vrta. HAMA Ultraslim FIX TV zdini nosač, 5 zvjezdica, XS, 66 cm. U JYSKu možete pronaći stalak.

VESA 100×100 do 600×400, izvlačno okretni.