Na koliko se pumpa rezervna guma

Mislim da ozbiljno, one se pumpaju na jako visok pritisak zbog malih dimenzija. Fino si uzmi upute od auto(koje pretpostavljam nemaš) i pročitaj na koliko se pumpa rezervna guma (dok nije namontirana). Upravo zato imati rezervnu gumu u vozilu je uvijek dobra ideja. Pobrinite se da uvijek imate spremnu rezervnu gumu kako ne bi završili nasukani usred.

U pravilu se brojke kreću oko 1,9 do 2,1 za stražnje odnosno 2,1 do 2,3 bara za prednje gume. Međutim, u iznimnim slučajevima gume.

Koliko često proveravate rezervni točak?

Na koliko se pumpa rezervna guma

Svi rezervni točkovi se duvaju na veću vrednost, jer ga retko ko. Otkrijte sve što treba da znate o rezervnim gumama marke Dunlop. Saznajte sve što trebate znati o rezervnim gumama tvrtke Dunlop. Rezervna guma za privremenu upotrebu koja se može napuhati ili sklopiti. To se odnosi na rezervni točak smanjenih dimenzija, tzv.

On se zaista pumpa na tako veliki pritisak. Ne znam koja je točno dimenzija ali za rezervnu piše 4. Nekada davno automobili su imali dve ili više rezervnih guma, ali kako je vreme prolazilo smanjivao se njihov broj.

Na koji tlak napumpati gume?

Na koliko se pumpa rezervna guma

Sve bolji putevi i kvalitetnije. Zamjena probušene gume rezervnim kotačem zahtijeva malo. Ako se tlak u gumama r13 i r14 poveća, tada, na primjer, prilikom udara u prepreku guma može čak i eksplodirati. Tlak u gumama u automobilu, koliko je to važno? Kada se pumpe pumpe, primjećujemo sljedeće:. Zavirimo u najveće mitove o gumama i saznajmo kako se adekvatno. Svakako ih ne biste trebali pumpati preko naznačene granice za tlak jer ćete. Rezervne gume za privremenu upotrebu su ujedno i privremeno rješenje. Komplet ContiMobilityKit brtvi većinu probušenih guma kako bi se uspostavila privremena.

Promatrajte bočnu stijenku gume. Pritisak u gumama može uticati na upravljanje vozilom, skretanje, kočenje i potrošnju goriva. Gume sa neodrovarajućim pritiskom se brže i neravnomerno troše, a mogu. Obavezno proverite i rezervni točak. Kako proveriti pritisak u gumi? Zašto je važan pritisak u gumama i kako se on kontroliše?

Pa, ako imate rezervnu gumu, onda je sve jednostavno: podignite auto i napravite zamjenu. U principu što guma ima veći profil manje se pumpa, a isto tako što je.

Koliki bi pritisak trebao biti u gumama 175 65 r14

Na koliko se pumpa rezervna guma

Pogledaj si na poklopcu rezervoara na koliko. SVE O REZERVNIM GUMAMA Rijetko ko razmišlja o rezervnoj gumi dok ne dođe. Koristite je samo onoliko koliko vam je potrebno da stignete do. Za naše puteve je to strašno neudobno, ali ja to ipak duvam kako piše. Na isti ćete način postaviti i rezervnu gumu manjih dimenzija, ali morate.

Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 23. Guma, pumpanje gume, pumpa, točak, automobil. Ova pojava je prisutna kako pri vrlo malim brzinama, npr. Pošto je rezervni točak obično „skriven“ ispod poda prtljažnika, mnogi vozači prosto zaborave na njega. Zašto su proizvođači odabrali da rezervne gume ne uvrste u „opremu“?

Od veće pomoći mi je bila pumpa za bicikl (alu, sklopiva) s kojom sam. Sa druge strane, ma koliko se trudio (kao vozač automobila) da ne kršim. Kada prtljažnika za Audi A3 (godište: 12-) izrađena je od izdržljive plastike i savršeno se prilagođava obliku prtljažnika automobila, tako da je možete.