Najam auta na duzi period

Ako želite iznajmiti automobil na nekoliko mjeseci, Goldcar Vam nudi mogućnost dugoročnog najma za Vaš. Dugoročni najam vozila idealno je i iznimno praktično rješenje za sve poslovne i individualne korisnike. Ti voziš, a mi brinemo o osiguranju, održavanju. Usluga Poslovnog Najma Enterprise. Kao korisnik, Vi i vaši zaposlenici imat će koristi od: Cijene prilagođene Vašim potrebama, za svaki najam.

Iznajmljivanje vozila na period duži od 30 dana.

Rent a car mesečno beograd cene i uslovi

Najam auta na duzi period

Već dugi niz godina, pored pružanja rent a car usluga, Bel rent a car se uspešno bavi i pružanjem usluga. Nađite, usporedite i još danas rezervirajte jeftin rent a car bilo gdje na svijetu! Nedostaje: duzi ‎ period Koje su prednosti dugoročnog najma vozila? Koje su to razlike u odnosu na klasični leasing, te najveće.

Usluzi dugoročnog najma vozila umjesto klasičnog posjedovanja voznog parka hrvatske su tvrtke priklonjene već niz godina, a u posljednje se. RENT A CAR NAJAM VOZILA PO AKCIJSKIM CIJENAMA NA KRAĆI I DUŽI PERIOD. Postoji mnogo opcija za kretanje automobilom po Srbiji, ali i van nje, ali jedan od.

Kada vam je potrebno vozilo na duži period a niste u prilici da unapred znate dužinu najma, naš program mesečnog najam Fit Rent je rešenje.

Dugoročni najam vozila u beogradu

Najam auta na duzi period

Ukoliko želite da otputujete negde na duži vremenski period, a nemate svoje vozilo, onda je dugoročni najam vozila u Beogradu idealno. Nudimo Vam najbolje cijene iznajmljivanja svih vrsta vozila u zemlji i inostranstvu. Tako se na tržištu pojavio dugoročni najam automobila, što. Popust na duži period iznajmljivanja. M&D RENTACAR Banja Luka je firma za iznajmljivanje vozila, stacionirana u Banja. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Avis Rent-a-Car je međunarodna agencija za iznajmljivanje vozila sa poslovnicama u više. Kada Vam je potreban najam vozila na period duži od 12 meseci.

Dugorocni najam vozila Nikola Tesla, Vozdovac, Hyundai. Srbiju na duži ili kraći period – iznajmljivanje auta u Yakono rent a car-u je mnogo. Najpovoljnije rentiranje vozila i specijalni popusti na duzi period.

U cijenu najma auta je uključeno obavezno osiguranje vozila, dodatno osiguranje. Za duži period iznajmljivanja automobila, osiguravamo velike popuste. Njemačka vodič za najam automobila.

Iskoristite naše posebne ponude najmova! NA WEB STRANICU DEMI AUTO RENT-A-CAR AGENCIJE. Vas pratimo kao Vaš pouzdani partner.

Potreban Vam je automobil za letovanje, zimovanje ili dolazite u Srbiju na duzi odmor, obratite se nama.

Njemačka najam automobila od € 13

Najam auta na duzi period

Izaberite model automobila koji želite, na destinaciji koju želite, po cijeni koju samo. Zainteresovani ste za najam vozila na period duži od jednog meseca? Dostava automobila na aerodrome Tuzla, Osijek, Beograd, Zagreb i Sarajevo. Za najam vozila na duži vremenski rok nudimo vam posebne cene i popust. Ukoliko vam je potreban rent a car na duži period naša agencija je svim svojim. Za iznajmljivanje na duži vremenski period ili više vozila dajemo posebne pogodnosti. Najam vozila, bez pologa i ogranićenja kilometara!

Tehnički ispravna vozila, osigurana logistička podrška. Nova vozila, pristupacne cene. Grupe vozila sa preko 54 različitih modela. Europcar vas prati kao Vaš pouzdani partner. OSNOVNI USLOVI ZA NAJAM VOZILA.

Vozač mora da ima minimum 21 godinu, – Minimum 2 god. Usluge najma vozila od najmanjih pa do vozila premium klase – Apartmani za odmor i relaksaciju sa predivnim pogledom na jezero Modrac – Transfer putnika. Rent a Car Beograd Bamiron – Zemun.