Najprodavaniji automobili u hrvatskoj 2019

U Hrvatskoj je prošle godine prodano 62. Octavia već je dvije godine zaredom najprodavaniji novi model automobila u Hrvatskoj. Naime, iza pomnutog dvojca Golf – Polo, na 4. VW Tiguan, dok se na peto mjesto najprodavanijih automobila u Evropi “ušunjao”.

Znate li koji je najprodavaniji automobil na svijetu?

Posustaje automobilsko tržište! došlo je i do velike promjene

Najprodavaniji automobili u hrvatskoj 2019

Od tada pa na ovamo Sportage se prometnuo u najpopularniji kijin model čemu je. Opel dobiva novog uvoznog partnera u Hrvatskoj. U nastavku pročitajte i koji su najprodavaniji modeli automobila u Hrvatskoj u. Nekada su najprodavaniji auti privatnim kupcima bile ogoljele verzije.

Evo je lista deset najprodavanijih modela u svijetu ove godine – sa prošlogodišnjom popozicijama i brojem prodatih jedinica: 1. PRODAJA NOVIH AUTOMOBILA U HRVATSKOJ JE PORASLA ZA 5,2.

Top 20 najprodavanijih automobila na svetu u 2018

Najprodavaniji automobili u hrvatskoj 2019

Među najprodavanijih deset nalaze se i Peugeot, Hyundai, Fiat i. Ubedljivo najpopularniji model u prošloj godini bila je Toyota Corolla koja je prodata u 1. Ubjedljivo najpopularniji model u prošloj godini bila je Toyota Corolla koja je prodata u 1. Tijekom lipnja u Hrvatskoj je prodano 4. U prvoj polovici godine najprodavaniji model bio je Škoda Octavia koje. Među prvih deset su po tri japanska i nemačka brenda. Tržište automobila u Bosni i Hercegovini bilježi rast šestu godinu zaredom. VW očekuje još veću prodaju ovog automobila jer će početi sa izvozom u zemlje sa kojima Kina ima ugovore o slobodnoj. Lani je u Hrvatskoj registrirano više od 60. Nemački auto -gigant ima čak tri modela među pet najprodavanijih na. Octavia, inače najprodavaniji model u Hrvatskoj u. Grobnik – Srbima dva puta dupla pobeda i himna u Hrvatskoj (dopunjeno). Kako piše RTL, najprodavaniji automobili na svijetu u prošloj godini. U ovom tekstu prikazujemo 15 najneobičnijih najprodavanijih automobila na pojedinim tržištima.

Za većinu ovih automobila nikada niste ni čuli, a “tamo negdje”.

Ovo je top 5 najprodavanijih novih automobila u hrvatskoj

Najprodavaniji automobili u hrvatskoj 2019

Volkswagenovi ljudi u Hrvatskoj naizgled nemaju razloga za brigu. Na drugom mestu bio je popularni. Dvije godine za redom imamo isti model kao najprodavaniji novi automobil u Hrvatskoj.

VW Golf, a slijede Renault Clio i VW Polo. Međutim, konkurencija ga opako stišće, tako da je. Prodaja novih automobila u Hrvatskoj porasla je u maju za šest odsto u. Veljača nije donijela velika iznenađenja pa je najprodavaniji brend i dalje.

Vitara pa drži četvrto mjesto najprodavanijih modela sa prodajom od 1. Popularniji i od Tesle: Ovaj je auto najprodavaniji u Norveškoj.