Nema struje na svjecici

Jel netko zna što bi moglo riknut jer mi nema struje na svječici? Luna ima 700 prijeđenih km (nova) Prao sam ga minivašom i počela je zaj. Luna Vision – svjećica ne baca iskru 12. Runner-Ne baca struju na svjecicu 15.

Probaj bez lulice kabl direkt na provjerenu svjećicu, makar od fićeka.

Bobina: indukcijski svitak, srce sustava za paljenje

Nema struje na svjecici

Probao sam i samo kabel spojit pa opet nema struje, vjerojatno je cdi. I nema struje tj ne daje struju na svijecice,(od bobine nema struje ) e sad promjenio sam bobinu i komukator ali nista ista prica, kada dam kontakt na bobini na. Colibri nema struje na svječici. V, za preskakanje iskre na svjećici. Ako je ima ) Ako je nema, za dalju provjeru potrebna je alatka po nazivu- Auto. Ako motor ne može raditi, skidati jednu po jednu svjećicu i, vrativši kabel na nju.

Imam problem sa skuterom marke peugeot vivacity.

Colibri nema struje na svječici

Nema struje na svjecici

Bobinu sam proveravao na drugom skuterui ispravna je. Meni nejasan kvar struje – trebam pomoc – Ostalo. Nekad ima varnice, nekad nema – Kineska Imperija. Zamijenim svjecicu, ali i sa drugom i sa trecom takoder nema iskre. Znam dovoljno da znam da nista neznam dovoljno. Strujni agregat služi za generiranje izmjenične struje od 230V uz. Očistite svjećicu četkom za svjećice (od bakrene žice!), čelična. Otpor izmedju kontakta za svjecicu i tijela ispravne bobine od. Naravno, nebi smjelo bit struje izmedu vrha svjecice i navoja posto bi to znacilo da. Uzmemo ispravnu svjećicu, stavimo gornji dio u lulicu, a doljnji dio stavimo na. Zasto napon mozemo mjerit i ako nema strujnog kruga.

Svi znamo da bez iskre nema paljenja pa tako možemo reći da bez. Kad kurblam sve svijetli, stop svjetlo i instrument tabla, sve se pali ali nema boga da na svjecici zaiskri. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 21.

Nema varnicu, stavio sam novu svjecicu nista.

Problem s paljenjem,ne baca iskru,molim pomoc

Nema struje na svjecici

Danas sam ga rasklopio kompletnog i naprijed kod brave sam nasao jednu zicu da se topila. Ako još uvijek nema goriva, provjeri filter goriva, nalazi se na sredini cjevčice što. Probaj paliti malo, onda skini svjećicu, ako je suha ne dobiva gorivo. Očito nisam imao dosta problema u životu, pa kupih BIS-a, za sitne pare. Problem: na ulazu u bobinu imam struje, na svječici jedva da zaiskri. Treba složiti struju,u radnom stanju.

Kopačica Agria motor Sachs original, teže pali, malo ima pa nema struje na svjećici. Javim se kad još malo testova uradim koliko struje vuče,kakva je kvaliteta.