Njuškalo police za zid

Police su nove i jako interesantne. Mogu se namontirati kraj kreveta. Lijepe police za zid prodajem jeftino. Jako su očuvane, kao nove jer su koristile kao dekoracija. Ukupno 5 komada zajedno sa nosačima koji nisu vidljivi kad.

Masivne police za zid dnevnog boravka sa rasvijetom 2 (dva) komada jednakih domenzija sive boje sa svih strana kao nove.

Širok asortiman ogledala za svaki dom

Njuškalo police za zid

II▻ZIDNE POLICE – NOVO, NEKORIŠTENO, NEOŠTEĆENO – DOSTAVA I UGRADNJA Ukrasne i funkcionalne zidne police za zidove dnevne sobe. PREKRASNE DVIJE POLICE ZA KNJIGE, POSLOVNE PAPIRE, FIGURE ILI NEŠTO DRUGO MOGU SE KORISTITI ZA RADNU SOBU ILI DNEVNI BORAVAK. Prodajem tri ugradbene police za zid.

Bijele, kao nove, samostojece-nevidljivi drzaci sa zadnje strane. Po potrebi saljem postom, pt=. Tri staklene police za zid sa svom potrebnom opremom za postavljanje ( specijalni nosači ukrasnih polica ). Debljina stakla 8mm, dužina 90cm.

Što sve možeš s jeftinim ikea kallax ormarićem

Njuškalo police za zid

Cijena dostave za jedan set polica 37,00kn,za dva seta 70, 00kn. Tiplovi i šarafi za zid su u cijeni seta. Proizvode na akciji nije moguće rezervirati. Postavi ga na pod, montiraj na zid ili pretvori u radni stol koji će transformirati tvoju dnevnu sobu. KALLAX regali dostupni su u različitim veličinama i bojama. Duraline zidni nosač police Classic bijeli, 14x19cm. Nosač polica Delta Line 300x300x24,5 mm, matirani če. REGALI ZA DNEVNI BORAVAK – UKRASITE SVOJ ZID. Dani masivnih ormara i regala na zidu dnevne sobe, davna su prošlost.

Današnji regali su decentniji. Fiksiranje polica i elemenata namještaja na zid ili drugu odgovarajuću podlogu. Zidne naljepnice vrhunskog dizajna i kvalitete. Dekotrativne naljepnice za svaku vrstu prostora. Naljepnice možete lijepiti na sve ravne površine, kao što su zid.

Oglasi za police, rafovi, lutke za butike, štenderi, vešalice, povoljna cena. Dimenzije: stub je visine 220cm odmaknut od zida 20cm. Posjetite našu njuškalo trgovinu i pogledajte velik izbor zanimljivih slika, tapeta i ostalih proizvoda za uređenja vašeg doma u provjerenoj kvaliteti.

Popis poslodavaca koji ne isplaćuju plaće-pravne osobe

Njuškalo police za zid

Bilo da stoji ili leži, uza zid ili kao sobna pregrada, Kallax se. Ikein ormarić može poslužiti i kao zamjena za police – i to u doslovno svim. Ogledalo naslonjeno na zid u spavaćoj sobi.

Tražite nove ideje kako dekorirati prostor u kojem živite ili radite? D Zidni Paneli su idealni za dekoraciju zidova i unošenje modernog dizajna u svoj dom.