Novi akumulator auto ne pali

Prva je da vam je potreban novi akumulator. U tom slučaju preporučamo vam kupnju ili u trgovini autodijelovima ili kod proizvođača ili uvoznika akumulatora. Stavio novi akumulator, a slabo pali – narkive hr. Stavio sam novi akumulator, 55 Ah, marke Topla i sad mi slabo vergla.

U ovom tekstu navodimo nekoliko najčešćih razloga zašto Vaš auto neće.

Šta raditi kada auto neće da upali?

Novi akumulator auto ne pali

Električne – akumulator, svjećice, dotrajali kabeli, loši kontakti i slično. Uloga svjećica u benzinskim motorima je stvaranje iskre koja pali mješavinu zraka i goriva. Za nabavu novog ključa se trebate obratiti ovlaštenom serviseru koji će Vam. Kupili ste novi akumulator i stavili ga odmah u svoje vozilo. Vaš automobil zbog ispražnjenog akumulatora ne želi upaliti i morat ćete posegnuti za kablovima.

Klemu uvijek prvo stavljate na prazan akumulator.

Sta moze trosit akumulator dok je auto ugasen?

Novi akumulator auto ne pali

Iskoristite ga da potražite novi akumulator i zamenite ga pre nego što vas auto. Dobar pokazatelj za njihovo postojanje je ako automobil pali. Uzrok zbog kojeg auto ne pali najverovatnije se krije u akumulatoru. Ukoliko se pokaže da je neophodan novi akumulator, ne oklevajte da to. Evo na što trebate obratiti pažnju kada vam auto neće upaliti. Provjerite kablove koji su povezani za akumulator. VIDEO Pogledajte što će se dogoditi kada Fiat Uno udari u novi BMW.

Ostaviti akumulator ispražnjen znači skratiti mu životni vijek ili ga, ako to traje. Akumulator je star godinu i pol,inače otkad kupila taj akumulator kad auto ne radi par dana uvijek je zajebavao i jedva palio. Sta moze trosit akumulator dok je auto ugasen? Zvadila sam akumulator i napunila ga i drugi dan ga vratila u auto – auto je.

Savjeti HAK-ovih mehaničara: Kako ispravno napuniti. Automobil koji ima napunjen akumulator držite upaljenim tijekom. Auto je upalio i radio dok je bilo goriva, a zatim se ugasio.

Savjeti hak-ovih mehaničara: kako ispravno napuniti

Novi akumulator auto ne pali

Je li zbog izmjene akumulatora mogla otići pumpa goriva u rezervoaru ili je otišao kod na ključu? Novi uložak (motor) pumpe za 15 eura? Mislio sam da je problem u slabom akumulatoru, no stavio sam novi i opet ista. Ako farovi postanu bleđi dok se automobil pali, akumulator j na izdisaju i potrebno. U ponudi su razni auto dijelovi: farovi, dijelovi motora, karoserija, hladnjaci. Upalite motor i provjerite radi li sve kako treba, odnosno pali li se motor bez problema. Još jedan način da saznate u kakvom vam. Prije paljenja automobila isključite svu opremu koja može trošiti akumulator, poput radija, grijanja ili hlađenja, da bi starter dobivao više. Cijena akumulatora prema tom iznosu je zanemariva i stoga se isplati ostaviti auto, donijeti novi akumulator, namontirati ga i normalno upaliti. ODGOVOR: Preduvjet da dizel motor normalno pali.

Budući je automobil loše verglao i nakon ugradnje novog akumulatora treba prvo posumnjati. Novi i veoma rasprostranjeni AGM akumulatori koriste se bez održavanja. Nubira pali ga višer puta a posle5 dana ne može da se upali auto.

Auto Invictus je auto servis za vozila svih proizvođača specijaliziran za dijagnostiku, popravke i otklon svih vrsta kvarova. Pokretač automobila, ili popularnije zvan akumulator, jedan je od. Proizvođači u auto industriji za svaki model imaju preporuke.

To se najčešće radi pre dolaska hladnijih dana i ako na toplom vremenu auto teže pali, zimi ne očekujte bolje. Ako automobil nije paljen mesecima ili je akumulator izvađen i. NOVI AKUMULATOR – neka tvoj automobil pali iz prve!