Obrtnička škola za osobne usluge predmeti

Krovna mapa za ovu stranicu nije postavljena, pa nema dokumenata za. A) Obvezni općeobrazovni dio programa. Zahtjev za posudbu uređaja sa pristupom Internetu podnosi roditelj ili staratelj učenika.

Zahtjev je dostupan na stranicama Škole za život na poveznici. Učenici koji će se upisivati u 1.

Obrtnička škola za osobne usluge zagreb

Obrtnička škola za osobne usluge predmeti

Minimalni bodovni brag je 56 bodova, a boduju se predmeti iz osnovne škole: hrvatski. Frizer pruža usluge oblikovanja i njege kose te uređivanja brade i brkova klijenata. Obrtnička škola za osobne usluge Zagreb.

U školi se odvija teorijska i praktična nastava. Gosti nemaju pristup na ovaj e-kolegij, morate se. Završena osnovna škola ili posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1.

Obrtnička škola za osobne usluge

Obrtnička škola za osobne usluge predmeti

Uz to, navedeni nastavni predmet polaznika usmjerava na stjecanje. Industrijske i obrtničke strukovne škole, škole za. Osobne, usluge zaštite i druge usluge. Svake godine odlazimo na natjecanja iz područja frizerstva, na kojima razmjenjujemo svoja znanja i iskustva s učenicima ostalih škola. Zanimanje frizer trogodišnjeg je karaktera. Nastavni planovi srednjih strukovnih škola. Po završetku školovanja moguće je otvoriti vlastiti obrt, uz uvjet dvogodišnjeg radnog iskustva i položenog. JMO (opis zanimanja, nastavni plan i program). Srednjoj strukovnoj školi Vinkovci? Ekonomija, trgovina i poslovna. Tehničar zaštite osoba i imovine.

OSOBNE, USLUGE ZAŠTITE I DRUGE USLUGE. Strukovni predmeti u zanimanju kozmetičar, Praktična nastava Strukovni predmeti u zanimanju. Predmeti koji se boduju prilikom upisa: Predmeti koji se boduju prilikom upisa:.

Da bi vam olakšali stresne trenutke pokušati ćemo sistematizirati.

Državna matura u strukovnim školama

Obrtnička škola za osobne usluge predmeti

Prirodoslovna škola Karlovac je srednja strukovna škola koju trenutno pohađa 198 učenika. Izborni predmeti, izvannastavne aktivnosti i slobodno vrijeme:. Puni naziv škole i adresa: Mješovita industrijsko- obrtnička škola, Domobranska 2, Karlovac. U ovim školama se uče općeobrazovni predmeti i posebni strukovni sadržaji za. Predmet (ili međupredmetna tema) Engleski jezik. Povijest obavezan je općeobrazovni predmet koji se uči od petoga razreda.

Uglavnom se nabrajaju pojedini predmeti graditeljske. Grčki i latinski općeobrazovni su predmeti i ne uključuju se u strane jezike.