Odvajač ulja za kompresor

Kada se rashladni fluid napušta. Uzroci i rješenja za curenje ulja filtra separatora ulja kompresora zraka. U stvarnoj obradi, utvrdili smo da većina pritužbi na pogreške nije. WOS – separator voda- ulje je razvijen da bi vršio separaciju ulja i drugih primesa iz kondenzata koji se generiše prilikom proizvodnje komprimovanog vazduha.

Kod upotrebe kompresora za zrak, njegovim stlačivanjem, pojavljuje se znatna količina kondenzata pomiješana sa uljem koja je. Odvajači ulja sprečavaju sakupljanje i taloženje ulja, za podmazivanje kompresora, u kondezatorima i isparivačima.

Ulja za rashladne kompresore

Odvajač ulja za kompresor

Ulje je loš provodnik toplote i njegovim. Iako 99,9% ulja ostaje unutar kompresora, uvijek ostaje nešto ulja koje prođe kroz separator i napušta kompresor kroz komprimirani zrak. Zaporni ventil na tlačnoj strani.

Page 13- Kompresori Sam svoj majstor. Ako je separator dobar kompresor nebi smio trositi vijcano ulje. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Prodaja kompresora Srbija, Servis kompresora Srbija, Prodaja kompresora Smederevo.

Odvajac ulja i vode Owamat – UNICOMPTRADE – Prodaja. Filteri za sve vrste kompresora.

Multikompresorske jedinice – mb frigo grupa d

Odvajač ulja za kompresor

Separatori ulja za sve vrste vijcanih kompresora. Kompresori su uređaji koji tlače plin ili paru na viši tlak povećavajući im energetsku razinu. Spremnik ulja, separator, filteri zraka i ulja su integrirani u kompresoru. Zbog temeljitosti i učinkovitog dizajna ove serije kompresora. Regulator zraka odvajac vlage i ulja. Svi BOGE vijčani kompresori udovoljavaju stalnoj i trajnoj strukturi koja iskorištava. Vijčani kompresor CUBE se sastoji od: 1) elektro oprema. CRAFTOMAT set je važan pri radu s alatom za komprimirani zrak. Robusne konstrukcije, kvalitetne izrade omogućava brzo i jednostavno održavanje. KOMPRESORI (klipni-poluhermetički). II▻pripremna,grupa,za, kompresor,separator, ulja,i,vode,okl,KA,POVOLJNO separatori su sa regulatorom zraka kućište mesing šolja.

Razlika u pritisku gura ulje skupljeno na dnu odvajača natrag u kompresor dok se sredstvo za hlađenje bez ulja šalje u kondenzator. Industrijski Uljni Kompresori – Dodatna Oprema za Inudstrijske Kompresore. Proizvodi za tretiranje kondenzata kao što su elektronskiodvodi, odvajači ulja. Sve vrste separatora, filtera ulja i vazduha kao i predfilteri za sve vrste kompresora. Pozvati radi poručivanja odgovarajućeg. Zamjenu kompresora ili dodavanje ulja za podmazivanje mora izvoditi samo.

Usluge servisa na sve svjetske proizvođače kompresora.

Agregati vijčanih kompresora grasso spduo medium

Odvajač ulja za kompresor

Imamo originalne rezervne dijelove za Ingersoll-Rand kompresore. Je uređaj instaliran na ispušnim kraj kompresora i koja mu je funkcija? Kondenzator – omogućuje kondenzaciju i pothlaivanje radne tvari zbog prisustva rashladnog.

Aerotec – Značajke: Nema zagađenja okoliša zbog pouzdanog odvajanja prikupljenih. Projekat kompresor je konacno zavrsen,zahvaljujem svima na pomoci i saradnji. Stavi jos jedan odvajac ulja izmedju izlaza iz kompresora i ulaza u bocu. Kondenzat koji izlazi iz kompresora, sušača ili linijskih filtera i odvajača kondenzata potrebno je spojiti u separator ulje -voda, a onda se može iz njega slobodno. Pribor za kompresore, sklopke za kompresore, crijeva, pištolji, spojnice. Kod instalacija kod kojih se rashladni fluid praktično ne meša sa uljem obavezno je korišćenje odvajača ulja.

Komprimovani gas na izlazu iz kompresora. Pripremna grupa za kompresor – vazdušni filteri. Odvajač vlage i regulator pritiska FR 180 Metabo.