Opel astra 1 6 16v koje ulje

Avatar korisnika strahinja: Max speed:. Astra G, koje ulje stavit ako ga. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 29. Ljudi, koje ulje da sipam u Astru G 1. Koje je fabricko ulje za Opel Astru 1.

Opel astra iskustva, delovi, karakteristike, održavanje – saveti

Opel astra 1 6 16v koje ulje

Nakon servisa stavljeno je Opelovo ulje 5W-30 koje se po defaultu stavlja u te. Saznajte kakvo ulje treba sipati u motor Vašeg automobila. Problemi s Opel Astrom 20 postova 27. Ne formiraju talog i imaju izvrstan učinak na kilometražu plina.

Hajde da vidimo koliko vam trose Astre ulje? Postoji čitav asortiman Mobil motornih ulja pogodnih za različite modele Opel. Obje od tih prednosti znače potencijal u efikasnosti potrošnje goriva, koje.

Koje ulje za opel astra g 1

Opel astra 1 6 16v koje ulje

Imam problem s potrošnjom ulja. Kada sam prvi put mijenjao ulje. Tako da recimo meriva koristi isti motor kao i astra, recimo 1. Pozdrav svima, naime pisem ovo umesto drugara, auto mu je nakon voznje na autoputu potrosio ulje i svukao ga na minimum. Nedavno sam kupio Astru F 1,6 sa benzinskim motorom tačna oznaka je X16SZ i na moje. Neka izbaci to GM ulje vani i naspe drugo koje nije GM.

Zaista, da li je jednom golfu “dvojki” sa dizelskim motorom potrebno ulje koje. U slučaju benzinskog motora, naprimjer, kod Opel Vectre 1. Erceg, hvala vam na poverenju, i hvala vam na pitanju, koje je dosta zanimljivo. Obično su Opelovi benzinski motori 1. Svako korito ulja ima prostor za skladištenje ulja i cijev sa cjedilom kroz koje se. Korito za ulje Ford Fiesta 02- 1. Mjenjači će morati držati korak s pogonskim jedinicama koje su sve manje i jače. Sad sam proveravao nivo ulja u motoru i imam malo vise ulja od maksimuma.

Ulje 5W-30 dexos2 je novo, ekološko, visoko učinkovito ulje koje osigurava iznimnu snagu čišćenja, cjelokupnu zaštitu od. Opel u specifikacijama navodi do 0.

Preporuka za (original) ulje, astra g 1

Opel astra 1 6 16v koje ulje

Inače, majstori kažu da dosta zavisi i od ulja koje sipaš. Iako već izlazi druga generacija. Od motora je na našem tržištu najrasprostranjeniji benzinac 1. Mali servis svi filteri( ulje,gorivo,vazduh,klima) sa GM uljem koje se. Koje inačica treba birati, a koje je poželjno izbjegavati? Važno je redovito mijenjati filter i ulje, a majstori tvrde da je. Da li ulja gradacije 5w40 sa dodatkom "turbo diesel" u nazivu imaju neke benefite pri koriscenju u CR dizel motoru ili su sva ta ulja vise za. Motor i instrument tabla kritične tačke opel astre Opel astra pripada grupi najtraženijih. Samo redovno odrzavanje, koje nji skupo jer je potrosni materijal jeftin u odnosu. VAUXHALL, ASTRA Mk V (H) Kombi, 1. OPEL, ASTRA G Kombi (F35_), 1. Danas, kaže, neki modeli imaju direktnu kontrolu stanja ulja, koje se očitava već na instrumentnoj ploči. Opel Zafira u dizajnu je najčešće koristila komponente koje su bile na raspolaganju u. Takođe, potrebno je da redovno provjeravate nivo ulja u motoru, jer benzinski. V DTI (direktno ubrizgavanje, 82 KS).

Golfa i Passata koje neće pokolebati ni skandali kakav. DOHC, 16V, lanac, blok od sivog lijeva. ISTARSKA MASLINOVA ULJA OSVAJAJU SVIJET: Kako je Edi.

Ulje namjenjeno za diesel motore sa izravnim ubrizgavanjem.