Opel astra g osiguraci gde se nalaze

Osiguraci za kabinu, Astra G – AutoZone. Gde su svi oni mali osiguraci za kabinu i ostale pratece sisteme? Astra G Kratka svjetla i pozicije 30. Treba mi popis osiguraca i releja kod motora za astur g. Opel Astra – ne radi upaljač – Off, ali ipak u vezi automobila.

Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 17.

Osiguraci za kabinu, astra g

Opel astra g osiguraci gde se nalaze

U uputstvu za auto imas i semu osiguraca, pa g anadji i proveri. Ma znam ja gde je osigurac nalazi se u prednjem delu auta u haubi video sam. Cena 10 € – Polovni Automobili. Prodajem releje i osigurače kompjuter računalo i svu ostalu elektroniku za opel astru g. Pogledajte i moje ostale oglase. Opel astra j lokacija osiguraca i releja. Jel može biti isključivo problem do tih svjetala ili su negdje osigurači pregorili?

A i ne mogu vjerovat da neko moze ne znat gdje se nalazi.

Održavanje polovne opel astre g 1

Opel astra g osiguraci gde se nalaze

Gdje se točno nalazi osigurač za ta svjetla, ili s čim je u paketu? Molim vas da mi kažete pošto sam siguran da neko ovde to zna, čemu služi zeleni rele na tabli osigurača u kabini. Održavanje polovne Opel Astre G 1. Iz ovog članka saznat ćete gdje se nalazi relej pumpe za gorivo, kao i dostupne načine samokontrole. I kako sam proverio svi su ispravni, ali na nekoliko mesta gde se vidi da je predviđeno da. Poglavlje "Ukratko" će vam dati uvodne informacije. Tabela sadržaja na početku ovog uputstva i unutar svakog poglavlja, pokazuje gde se nalaze informacije. Ventilacioni otvori se nalaze na vrhu centralne konzole, što znači da su.

Opela kaze da je dozvoljena potrosnja ulja do 0. Ovde ćete naći praktične informacije o Opelovim vozilima, uključujući i uputstva za upotrebu vozila i infozabavnih sistema. Automobil se mora kretati u smjeru u kojem mi to želimo, a ne tamo, gdje ga kotači vode. Unutar tog valjka nalazi se metalna letva u specijalnim vodilicama.

Sta bi mogao bit osigurac jer pozicijsko svjetlo radi, kako da znam koji je. Najčešće se nalaze na ploči ispod instrument table ili u kutiji ispod. Inace, kolko znam nema posebni osigurac.

Iznenada prestalo da radi svetlo za rikverc. Menjali smo osigurač i sijalice međutim i dalje ne radi. Svi imaju isti princip a razlikuju se u izvedbi i broju brzina koje regulišu.

Reostat ventilatora kabine

Opel astra g osiguraci gde se nalaze

Prvo i osnovno naći osigurač za ventilator i proveriti da nije pregoreo pa ako. Jel zna neko ulogu ovog (pretpostavljam osiguraca )? Pa kako vidim da su ove dve zice gde se nalazi "dioda" idu od crvene zice koja idde. SERVIS: ABS JE NAJČEŠĆE u kvaru zbog senzora koji se lako mijenjaju.

Oni su fizički najveći (jer se u njima nalaze magnet i zavojnica).