Opruge za spustanje automobila

Upravo spuštanje vozila utječe i na sigurnost. H&R ili Eibach opruge – Forum. Je li moguće spuštanje auta bez mijenjanja dijelova. Spustanje zadnjeg dijela auta,sto napraviti?

VIDEO Evo zašto rezanje opruga nije najpametniji način. Auto › Auto Automobil izgleda bolje, no sve ostalo je kudikamo lošije.

Set opruga za spuštanje vozila

Opruge za spustanje automobila

Koliko je glupo skraćivati opruge rezanjem. JURIS, OŽUJSKA 3, ZAGREB Radno vrijeme: pon-pet 9-17h. Najbrži način za spuštanje automobila uz zadržavanje udobnosti serijskog ovjesa. Ako hoces da to uradis kako treba onda kupis nove opruge,nize i tvrdje i. Baki decko je pitao oko spustanja auta,nema nigde amortizera u textu. Zvao sam ga 35eura kosta da se spusti, skine,sabije,vrati.

Pitanje o spuštanju auta i sportskim oprugama – narkive hr.

Prednji kraj nakon spuštanja

Opruge za spustanje automobila

Svaki se automobil ciljanim i stručnim modifikacijama može poboljšati. Na svu sreću, čak i kod nas su završila vremena spuštanja automobila primitivnim. Ispravan put modifikacije ovjesa je ugradnja kompleta opruga i. SVE O TUNINGU OVJESA, zahvatu koji optički poboljšava automobil kao i. AMORTIZERI I OPRUGE – Auto Klub DPS dreampowersisak. Osim boljeg lezanja automobila, kvalitetni amortizeri omogucuju kraci.

Nije odabran nijedan automobil unesite automobil. Poboljšana sigurnost i performanse s promjenom opruge za spuštanje. Ja hocu da vam kazem samo da su opruge fabricki okaljene isto i imaju istu tvrdocu i elasticnost. Jedini pravi način za spuštanje auta, a da se ostane na fabričkim amortizerima, jeste da se stavi zamenski kit opruga sertifikovanog. FK opruge su smeće, ako uzimaš samo opruge uzmi eibach. Renault priznaje Eibach-ove opruge. Set opruga za spuštanje vozila. Zanimaju me vasa iskustva misljenja i saveti oko spustanja auta,zanimam me to sabijanje opruga drugar moj je sabijao na Stilu nema. Serijski amoritzer može bez problema podnjeti spuštanje auta do kojih. Dali bi amortizeri (orginalni) trpili vise kada bi na njih stavio nize opruge?

I koje opruge stavit i neke njihove.

Koje opruge za spuštanje c4?

Opruge za spustanje automobila

Izrada i ugradnja pojačanih spiralnih opruga zbog potrebe veće nosivosti. Radikalnim spuštanjem težišta vašeg automobila, naše Sportline opruge značajno smanjuju čučanj za vrijeme ubrzavanja, naginjanje vozila u. Zamena – Sportsko Podešavanje – Specijalni zahtevi. Opruge su važan dio sustava ovjesa vašeg automobila. Inter-Action opruge za spuštanje izrađene su od visokokvalitetnih materijala i. Jeste probali ove opruge i koja je razlika? Isprobao sam taj komplet na istom modelu auta. Odlučil sam se zasad samo na opruge. Opruge na slikama koje si postavio su tri puta duze od prednjih na e36.

Paa, u principu nema valjanog razloga za spuštanje cestovnog automobila – tko. Koja je razlika između opruga za ispuštanje, presvlaka i. Samo opruge – Obično je najisplativiji način za spuštanje automobila i održavanje neke kvalitete vožnje – Svaki proizvođač ima svoju verziju optimalnih.