Original bmw diskovi

Kod mene je sve ATE, iste disk plocice i diskovi ko i original (cak i brojevi isti), sve. Niti vozim BMW, niti sam trkač, nema potrebe za najboljim. TRAJNOST DISKOVA I PLOCICA – Page 5 – Forum Klix.

Aftermarket – kupovina potrosnog materijala u. Kočnice – Servis Katalinic serviskatalinic.

Ate kočioni diskovi made in p

Original bmw diskovi

Vožnja automobilom je često puna iznenađenja i naglih zaustavljanja. BMW Original pločice i uvek pod obavezno prednje kočione diskove BMW Original. Najbolji način pripreme za neočekivane situacije je da održavate vaše kočnice u. ATE power diskovi imaju znatno duži radni vek, usled ujednačenog.

ATE jedan od najvećih OEM proizvođača. Na prodaju zadnji diskovi za bmw e30 kockicu diskovi su novi original Ate ali meni ne odgovaraju iz razloga sto nisam znao da je moj trap od ix-a a diskovi nisu.

Trajnost diskova i plocica

Original bmw diskovi

Page 30-Kočioni diskovi Automobili. Najčešće su diskovi bili Made in Germany ili Italy, dok disk pločice Made in. Bmw stavio Made in Germany i nakon cca 5k km protresli, sada idu. Jednom sam se opekao s diskovima na 5-ici i nikad više (Krenuli sa TRW,Bosch, ATE i na kraju samo diskovi OEM ). Kupujes i prodajes po povoljnim cenama.

Zamjena diskova traje vrlo kratko i mehaničari je u pravilu vole više nego samo. Nakon što se zamijene i diskovi i pločice, možete biti 100 posto sigurni u. GSA, uradio laki servis kočionog sistema, Brembo, (ne OEM BMW Brembo), diskovi novi, 10K, crvene Brembo. Bremsleistung bleibt bei dieser Paarung gleich hoch, wie bei einem ATE Original – oder OE-Bremsbelag. U BMW -u su testirali performanse neprovjerenih kopija kočionih pločica u odnosu na originalne. Na prvi pogled kopija je identična kao original. Novi zadnji diskovi i plocice, prednji u ok stanju.

Zamena za Golf 5, opel astra h, bmw e46, audi a4, audi a3 druge generacije, alfa 147 JTD, bez karavana. Većinom, 80% je vožnja autoputom pa su gore i dalje original diskovi i. Znači original diskovi i pločice su ATE?

Disk plocice, diskovi, pakne

Original bmw diskovi

Discover all our offer in front discs original type through the range BMW Series 3 E36. Da biste bili sigurni da međusobna povezanost originalnih BMW kočnih diskova i pločica osigurava maksimalnu sigurnost i izvrsne performanse kočenja, vaš. TWR su mi sva cetiri diska i ja sam prezadovoljan. Brembo, pouzdano od direktora Euroauta da je original. Disk pads from JURID – original car spares BMW. Diskovi i pločice su bili TRW (95% sam siguran jer je bilo prije 2 god) i. AUTO Profi (BG) koja se uglavom bavi original. Točnu cijenu original i zamjenskih koje nudi PSA prema broju šasije možeš. Pošto sam prije dva mjeseca riješio prednje diskove i pločice putem. BMW je auto s dusom,i pruzi mu uvijek original. BMW ) i prednje disk pločice „TRW“ (2 kom.). Preporuka za kočione diskove i pločice.

Kod sljedeće zamjene planiram svakako staviti komplet ili original ili ATE. Trenutačno je u proizvodnji peta generacija. Zamena prednjih diskova i pločica za BMW Serije 5. Disk plocice, diskovi, pakne – koliko vam traju, koje stavljate.

Original je preskupo a ne dobijas nista posebno u odnosu na ove, cak su fabricke plocice pretvrde pa trose diskove. Ako vam one unište diskove onda se trošak penje na znatno veću sumu od one koju bi platili da ste kupili originalne pločice. Stražnji lonac nije radio probleme. Napravljen servis, promjenjen intercooler, alternator, vodilice prozora, jež, filter klime s aktivnim ugljenom, novi diskovi i kočione pločice ( original BMW ). Saljem brzom postom a moguce je i licno preuzimanje kod mene.

Mozete me kontaktirati putem poruke na fb ili na broj.