Osigurac 30 ampera

Osigurač 10 A 6,3 x 25,4mm, za Uni-trend mjerne instrumente. Za ubodni osigurač do 30 Ampera Kompletna ponuda kvalitetnog potrošnog materijala za autoelektriku! Njemački proizvođači isključivo. Bez osigurača ili prekidača s ovom specifičnom ocjenom. OSIGURAČ AUTO 30 A PLOSNATI ELTA.

A, 10 A, 15 A, 20 A, 25 A, 30 A plava boja, crvena, bijela, žuta, zelena, ljubičasta.

Osigurači za specijalne namene

Osigurac 30 ampera

Našu ponudu čini bogat asortiman auto osigurača, a uz veoma pristupačne cene. Snaga osigurača izražava se u amperima i označava maksimalnu struju koju. Fido sklopka 25 A 0,03 A – Hager (3). FL3, nazivna struja 30 A, svjetlo za parkiranje i stražnja svjetla 12 – FL1, nazivna struja 60 A, glavni osigurač.

Plosnati osigurač standard 30 A slika. A i cilindrične osigurače 10×38 mm 2. Selektivnost sa kompakt prekidačima.

Osigurači i osiguračke kutije

Osigurac 30 ampera

Automatski osigurač B 10A Etimat 6. Pravilno postavljeni i smješteni automobilski osigurač od vitalnog je značaja. Na primjer, možda biste htjeli koristiti unutarnji osigurač od 25 ili 30 ampera ako. Ulošci osigurača sa gG karakteristikom su niskonaponski rastalni ulošci.

Mini ANL osigurač prenosi strujni tok do 30 Ampera. Radi bolje provodljivosti osigurač je pozlaćen. Ravni ubodni osigurači ▯ Univerzalno upotrebljivi. Električni priključak na IT mreže (samo P30 ). Set ubodnih mini osigurača za motorna vozila, 5- 30A. Besplatna kolekcija osigurača za sve Opelove modele. Osigurači iz kategorije Elektro materijal je najbolja kupovina. D01 i D02 – ulošci rastalnih osigurača.

Umetnite osigurače i postavite nazivne vrijednosti na 15, 20 i 30 ampera. Ti se osigurači koriste za razgranavanje krugova u vašem domu i koriste se za rasvjetu. PREPORUCUJEMO "LSIS" – VRHUNSKI KVALITET A PROMOTIVNE CENE.

O Bogrev stražnjem prozoru i vanjskim ogledalima30 A 10.

Automatski osigurači i oprema archives

Osigurac 30 ampera

Na modelima Opel Astra G većina se osigurača nalazi u bloku koji se nalazi ispod nadzorne ploče. Ovakvi osigurači se sastoje iz topljivog umetka. Modularni automatski osigurači str.

Slobodno veleprodaja visoko kvalitetnih prilagođenih 30 amp osigurača iz naše. Svaki osigurač je odštampan sa nazivnom strujom u amperima na vrhu. FID sklopka 25A, 2 polna, 30 mA, 6kA.