Osnovne stvari o automobilima

Provjera razine svih tekućina osnova je zdravlja vašeg automobila. Postoje neke činjenice koje čak ni najzagriženiji poznavatelji industrije ne znaju. Mi vam za početak donosimo ovih 25!

Većina današnjih motora u osobnim automobilima su četverotaktni. Postoje više tipova motora i njihovih primjena no mi ćemo malo pričati o najčešćim na našim prometnicama. Sama podjela motora kreće od osnova, dvotaktni i.

10 stvari koje ne smijete raditi svom automobilu

Osnovne stvari o automobilima

Nedovršeni članak Automobil koji govori o automobilima treba dopuniti. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 27. Svaki iskusan vozač zna da automobil mora redovno da se održava i kontroliše da bi normalno funkcionisao. Sve nas odmah interesuje Veliki. Automobili su poznati od kraja devetnaestog stoljeća, od kada su promijenili ne samo način prometovanja, već i svijet. Auto › 10-stvari-koje-ne-smijete-raditi.

Ne stavljajte puno drugih ključeva na ključ automobila.

10 zabluda o autima zbog kojih gubite novac i ugrožavate

Osnovne stvari o automobilima

Slijedite upute proizvođača o tome koliko često treba mijenjati ulje – one postoje s. U užem smislu, povijest automobila započinje konstrukcijom prvih motora s. U SAD-u je prvi parni automobil konstruirao O. Tijekom vremena razvila su se dva osnovna tipa automobilskih motora, Ottov motor i Dieselov. Mask je na društvenim mrežama objavio da daje popust na kupovinu osnovnih autonomnih uređaja za Tesla vozila. I ovo je dio obvezne opreme automobila, ali treba voditi računa o tome odgovara li set žarulja koji imate tipu žarulja u automobilu. Motor automobila smatra se “srcem” vozila, odnosno njegovim osnovnim pokretačkim sredstvom. Uostalom, kada govorimo o samom začetku. Za njih, ali i one koji o autu znaju samo kako se pokreće, donosimo savjete uz koje će vožnja biti sigurnija i pouzdanija. Riječ je o sustavu koji u većini novih automobila nije obavezan, no sve više se javlja kao dio standardne opreme. Ovih dana nemoguće da niste čuli novosti o koronavirusu, svakodnevno smo.

Osnovne informacije o „start – stop“ sustavu. Prva i osnovna stvar za vožnju automobila u zimskim uvjetima su svakako. Prema Pravilniku o tehničkim uvjetima vozila u prometu na cestama, zbog sigurnosti u. Obavezna sigurnosna oprema u automobilima.

Donosimo vam par savjeta o tome šta provjeriti na autu prije polaska na savršen.

Kako najbolje održavati automobil?

Osnovne stvari o automobilima

Pored pregleda automobila, nemojte zaboraviti pratiti vijesti i na vrijeme se. Jedna od osnovnih provjera koje treba obavljati redovito jest provjera razine ulja, budući da preniska razina ulja može uzrokovati ozbiljna oštećenja motora. Svjedoci smo velikih promjena u autoindustriji, no neke stvari će ostati iste. Osim osnovnih i logičnih signalnih lampica poput onih za upaljena svjetla, rad. To je indikator pritiska ulja i kad on zasvijetli, najčešće se radi o. Stoga ovdje donosimo neke od osnovnih uputa kako najbolje održavati i čistiti unutrašnjost automobila. Ovaj korak nerijetko rezultira pronalaskom stvari koje ste duže vrijeme smatrali izgubljenima.

Istine i mitovi o plinu u automobilu. Neredovno servisiranje automobila predstavlja još jedan dodatni. O ponašanju vozača automobila smo već pisali u tekstu Šta vozače najviše nervira u saobraćaju? Naučite saputnika osnovnim pravilima.

Zato što se u saobraćaju tolerišu mnoge druge stvari koje su suprotne propisima. Da li ste ikada otvorili haubu vaseg ili necijeg automobila i zapitali se sta se desava. Pored svih ovih delova motora, vrlo bitni delovi su jos i svecice, ali o njihovoj.

Ovo predstavlja osnovnu stvar u ciklusu, jer u stvari, kada startujete motor. Naravno sve to radite tek kada je motor automobila hladan.