Ovjes stražnjih kotača

Kada kotač vozila prijeđe preko neravnine ili udubine na kolniku, promjena položaja. Geometrija kotača i relevantne značajke ovjesa. Ako geometrija kotača nije ispravna.

Možete izabrati kvalitetne dijelove ovjesa priznatih proizvođača. Ovjes kotača nazivamo također osovina – znamo kruta, polukruta i oscilirajuća ili pojedinačne. Elastični ovjes (opruge, torzione šipke) mora osigurati da automobil i.

Zatur: slične riječi i sinonimi

Ovjes stražnjih kotača

Neodgovarajuća geometrija ovjesa i konvergencija kotača. Neispravna geometrija kotača znači da se put kotača vozila ne podudara s njegovom. Prednje i stražnje kotače automobila, elementi ovjesa, bi trebali držati u. Izmjena ležaja prednjeg kotača. Dakle, moguće je poboljšati zvučnu izolaciju automobila s kotača.

Poluovisni stražnji ovjes sastoji se od dvije stražnje krake koje su u sredini povezane. Ovjes motocikla mora biti spreman za sve vrste sila i momenata savijanja koji. Mali presjek vilice na poziciji vezanja stražnjeg kotača, a veliki.

Provjeri geometriju kotača

Ovjes stražnjih kotača

Sklop stražnjeg ovjesa sastoji se od gornjeg i donjeg ramena, spone te. Sa stražnje strane, nosači 16 s očima za zavarivanje amortizera zavareni su na krakove ovjesa, kao i prirubnice 2, na koje su osovine stražnjih kotača. Stražnji ovjes automobila Lada. Opisane su vrste ovjesa, geometrija kotača i udobnost vozila. Kod ovjesa stražnjih, neupravljanih kotača postoje inačice u kojima jedna od vodilica (obično donja) preuzima ulogu poprečne spone na način da spriječava. Prednji ovjes tipa McPherson i stražnji multi-link ovjes integrirani su u postolje za. Postolje za obuku za poravnavanje kotača sastoji se od prednjeg ovjesa tipa. Sustav ovjesa stražnjih kotača. Prednja šipka od eko kože koja se uklanja.

Rotirajući prednji kotači s ravnim položajem koji se može. STRAŽNJA OSOVINA I OVJES OPEL CALIBRA. DIFERENCIJALNI MEHANIZAM I ZUPČANIK.

Skretanjem stražnjih kotača suprotno prednjima moguće je vozilo. Ducato i Ducato Maxi s ojačanim ovjesom i 16” kotačima. Beskrajni lanac sa O-prstenom s prigušivanjem na stražnjem dijelu kotača. Dvostruka oscilirajuća vilica od lijevanog aluminija.

Tek potom podešava se geometrija ovjesa ( usmjerenost, bočni nagib i zatur ). Veći zatur prednjeg i stražnjeg kotača čini upravljivost hitrom i boljom nego na.

Postolje za obuku za geometriju kotača

Ovjes stražnjih kotača

Svježe pričvršćen i teško je vjerovati, koliko brzo su stražnji. Neovisni prednji ovjes na dvostrukim vrpcama LX 570 ima prednji kotač do 23 cm.