Passat 1 9 tdi nece da upali

Imamo sa kolegom problem na ovom autu, nece da upali,na dijagnostici nema nikakvih gresaka,ni u motornom ni u immo,rele ECM proveren. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 5. Kada probam auto da upalim lepo zavergla i upali ali se odmah nakon toga ugasi. Uglavnom problem je što sada ne mogu kod majstora, jer ne mogu uopće upaliti auto, jel ima tko.

Jutros kada sam htio da ga upalim, nakon jedno 6-7 sekundi verglanja, upali se crvena lampica.

Pitanja i odgovori vezani uz popravak automobila i

Passat 1 9 tdi nece da upali

Inace pali iz prve bez problema i bez ikakvih naznaka da nesto nije kako treba, tek s vremena na vrijeme. Bilo hladnije vrijeme, kiša ovo ono 3 dana ga nisam palio, sad ga upalim, je da je jedno 3 sekunde alnasirao. Passat neće upaliti Automobili.

TDI hladan ne pali – Doktore pomozite! Ako se taj ključ upali pa ugasi za vrijeme kontakta, auto će. Imam problem sa mojim passatom b5. Naime, radi se o autu VW PASSAT 1.

Gruppo pubblico balkanski oglasi

Passat 1 9 tdi nece da upali

Ukoliko uljna pumpa ne održava potrebni pritisak ulja u motoru, ni turbina se. Jos par paljenja i sve normalno radi i lampica ne trepti. Limarijski zdrav,motor u kvaru nece da upali. Paznja: Bez glupih pitanja sto nece da upali sta je u kvaru, nisam mehanicar tako da ne znam, nit zelim da popravljam. Ukoliko u vožnji, motor sasvim normalno radi, lepo prima gas, i ne. Ponekad je spas u reprogramu softvera (recimo kod TDI (PD) motora je to.

Pasat 1,9 tdi 01g prilikom vožnje auto mi počne podrhtavati i pali mi se. Boga da ne crkne nit jedna vise, al imat. U slučaju odgovarajućeg prikaza: vrata, stražnji poklopac ili poklopac prostora motora otvoren ili nije pravilno zatvoren. E I DALJE DA IDE neće stati pa neće da upali ili slično. TDI auto pa nek probaju, onda će imati pravo nešto.

Ali kada ga upalim radi ko sat. Manifestuju se tako što auto neće da upali ujutro. Pumpa najčešće ne dihtuje na šrafu za blokiranje pumpe (gumica), gumica elektronike. Sijalica grejaca se pali i normalno gasi ali posle toga nece da upali!

Hteo sam malopre da ga upalim ali mi prikazuje gresku u vidu zutog volana koja treperi.

Vw passat 2,0 tdi bluemotion

Passat 1 9 tdi nece da upali

Nasreću, paljenje lampice motora ne mora uvijek nužno predstavljati kvar. Oni su posebno važni kod starijih modela, jer bez njihove pomoći ne možete upaliti motor ni kada su temperature u plusu. TDI u kad se ne upali lampica grijaca( kad das kontakt) znaci da kompjuter nema struje. Auto Klub – SERVIS PODMAZIVANJE MOTORA Nema šale.

Provjeravajte redovito razinu ulja i dolijevajte propisano, da ne bude. Kad se u vožnji upali crvena lampica, dakle, treba usporiti i smanjiti broj.