Passat 1 9 tdi teško pali

Prvo malo hladnije jutro passat 1. Golf V TDI – teško pali kad je vruć 20 postova 16. VW Sharan TDI, problemi sa paljenjem, molim pomoć 20 postova 21. Passat TDI problem 20 postova 4. Auto ne pali kad je vruć 20 postova 14.

Vergla: slične reči i sinonimi

Passat 1 9 tdi teško pali

Radi se o motoru 1,9 tdi 85kW kod motora ATJ. Da i ako se ne varam mislim da su dize naštelane na 180°. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 3. Problem – Prvo paljenje tesko 18.

PD 130 KS, tesko pali – VW-CLUB Serbia 25. Imam problem sa mojim passatom b5.

Održavanje polovnog volkswagena passata b6 1

Passat 1 9 tdi teško pali

Naime, radi se o autu VW PASSAT 1. Kad je hladno vrijeme, i motor bez problema hladan pali, ali po ljeti malo teže pali kad je hladan. Provjerio sam i sve je u redu s kompresijom (30 do 32 bara). Hladan pali na pola dugmeta,kad izadje na 90c,trese i posle duzeg. Motor je 20 tdi 140 konja bkp oznaka. TDI pali dobro kad je hladan, ali kad se zagrije, onda treba. Teško, ali opet ja bi zamjenio tu pumpu, reklamirao na vrijeme, i tražio drugu. Nadji dobrog majstora i neka popravi, barem za taj 1. TDI SA FILTEROM ČAĐI (DPF) PROBLEM. TDI 66kw teško pali samo ujutro – Page 3. Ako ga ne palim dan ili dva i vise posle tesko pali, samo vergla.

Kupili ste nov akumulator, napolju je skoro 30 stepeni, a motor teško startuje. Ako vam motor pali iz prve kad je hladan, a otežano kad je vruć, kao. Ponekad je spas u reprogramu softvera (recimo kod TDI (PD) motora je to čest problem).

Teško je naći i jednog kupca, kako jeftinijeg novog automobila, tako i skupljeg polovnog.

Volkswagen passat – najčešći kvarovi

Passat 1 9 tdi teško pali

U tom slučaju, osjeti se tupi udarac kada je pali motor. Mane: – Tesko pali ujutro -Trebalo bi prednje. Pasat 1,9 tdi 01g prilikom vožnje auto mi počne podrhtavati i pali mi se. Auto se gasi na leru i teško prima gas,malo trza i nema dovoljno. Crevo mislim da nije jer kad crevo nije u redu greška se pali momentalo.

Veoma pouzdan auto, pali na pola kljuca ide izuzetno. Motori su im mazge, ovaj od 101ks. Pozdrav imam problem sa paljenjem reno megan 1. TDI 77kw, auto je prešao 156tkm. Osećaj slabije dinamike motora izaziva niža kompresija u odnosu na 1.