Pik prodaja krava

Krave iz cijele Bosne i Hercegovine. Kupujem zensku telad za klanje od 100 do 200 kg,te malu telad od par dana. Krava za kurbana najbolja na piku. Može zamjena ispravna krava vodila ima mlijeka kad se nahrani do 19 litara.

Bikovi na prodaju za kurbana ili za klanja. Prevoz svih vrsta stoke,po vrlo povoljnim cijenama,,u cijeloj bih i sve ostale robe.

Proizvodnja mlijeka na društvenim gospodarstvima i

Pik prodaja krava

Contact Prodaja teladi i krava on Messenger. Jedan Trebinjac juče je na popularnoj stranici OLX. On naime prodaje kravu za koju. Uz Farmiju, bikovi, krave, junice i telad hereford rase dostupni su na dohvat ruke.

PIK Vrbovec i podaci s linije klanja. KM, prodajese krava sa teletom Bos. Sistem krava tele je veoma dobra izbor za uzgoj, najpovoljnije u tom sistemu za gajenje je limuzin rasa.

Vigensovu telad kupit će pik vrbovec, za stado i nekretnine

Pik prodaja krava

Karakteristika rase je potpuno pigmentirana. Visina u grebenu, krava: 140 cm. Prodaja polovnih vozila u BiH je na udaru nezapamćene krize, o čemu svjedoči i. Zvao me je nedavno čovjek koji mi je nudio kravu i još 1. Aida Starčević, PR i brend menadžer portala Pik. Ispostava Županja Nada Ćaleta J. Predmet: Prijava slučaja zaustavljenog transporta krava na GP. Glavni uzrok smanjenja je nerentabilna proizvodnja mlijeka, koja uza svoj relativni.

PIK Đakovo sa 42% krava domaće šarene pasmine, PIK. Prodaja različitih pasmina ovaca, ovnova i janjadi u malim oglasima sa slikama i cijenama. ZVONO za ovce, krave, koze – ŠVICARSKI MODEL. Caution: Keep out of reach of children. Zahvaljujući širokoj mreži kupaca i prodavaca, koju podjednako čine male. WWS o zastupanju u Srbiji i prodaji Aparata – Brojaca za Somatske Celije Porta SCC.

U štalama je četrdesetak muznih krava sivo smeđe i Holstein pasmine. Početno smo proizvodili mlijeko za mljekaru PIK Rijeka.

Nagrade najuspješnijim proizvođačima mlijeka primorsko

Pik prodaja krava

Draščići otprilike šest godina prakticiraju prodaju na kućnom pragu, a prije dva mjeseca. Umaticene nazimice rase Veliki Jorksir Na prodaju umaticene nazimice rase Veliki Jorksir sa odlicnim OCENAMA, i odlicnom genetikom sa farme PIK -BECEJ. Takođe su ustanovili da za vozila nude i domaće životinje. Wagyu doslovno znači japanska krava ili japansko govedo, a odnosi se na četiri pasmine japanskih goveda, od kojih japansko crno govedo sa. PIK: U požaru stradalo i do 10.

Valjanost i vrijednost mesa za ljudsku hranu obrada mesa za prodaju na malo.