Plavi dizel cijena

Popis svih nama dostupnih cijena goriva na benzinskim postajama diljem Hrvatske. Plavi dizel, Crodux Derivati, 4,07 kn. DIZELSKO GORIVO EURODIZEL BS PLAVI, lit, 3. UNP PROPAN BUTAN SMJESA ZA SPREMNIKE, kg, 6. Cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici kompanije.

Gdje nabaviti kvalitetan plavi dizel?

Plavi dizel cijena

Ovo su najniža i najviša cijena goriva za određenu kompaniju. Problemi s kojima se susreću korisnici plavog dizela su mnogobrojni. Ribarima subvencija cijene plavog dizela. HRVATSKA obrtnička komora pozdravila je odluku ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu kojom se za ribare u. Sustavom se evidentira svaka prodaja plavog dizela korisnicima prava, čime se nadzire korištenje prava na kupnju plavog dizela u čiju cijenu nije uračunata. Pregledajte najnovije cijene goriva, saznajte gdje je najjeftinije točiti i uštedite novac!

Uz to za svako gorivo možete pogledati povijesno kretanje cijena.

Od ponoći jeftiniji dizel, a skuplji plavi dizel i lož ulje

Plavi dizel cijena

Provjerite kretanje cijena dizela, benzina, autoplina i lož ulja na jednom mjestu! Kako se povećanje trošarine ne odnosi na plinsko ulje za grijanje i plavi dizel, od ponoći će cijene lož ulja i plavog dizela pasti za 7, odnosno 6. Cijena dizela pala je 7 posto i litra sada košta 6,21 kunu. Cijene plavog dizela i loživog ulja niže su za 12,5 posto, odnosno 11 posto pa će se plavi dizel u iduća. Najviša maloprodajna cijena utvrđuje se za litru naftnih derivata iz stavka 1. Korisnik Kartice GPR ima pravo na kupnju Plavog dizela po povlaštenoj cijeni i u. Hina) Cijene motornih benzina u Hrvatskoj bi, kako se neslužbeno doznaje, noćas od. Za devet lipa po litri pojeftinit će obični Inin dizel i nova mu je cijena 8,98 kuna ( do sada 9,07 kuna). Smiju li se loživo ulje i plavi dizel koristiti kao pogonsko gorivo automobila, odnosno. Koji je pravilan način korištenja plavog dizela za namjene u poljoprivredi. To je oko 500 milijuna kuna neizravne potpore našim poljoprivrednicima, kroz subvencioniranu cijenu plavog dizela.

UPUTSTVO ZA KORISNIKE POVLASTICE ZA PLAVI DIZEL (.pdf) RJEŠENJE ZA GODIŠNJE KVOTE PLAVOG DIZELA PLINSKOG ULJA ZA BRODOVE. ZAGREB – Ina će od ponoći, kako se neslužbeno doznaje, povećati cijene eurodizela BS za jednu lipu po litri, loživog ulja za osam lipa, a plavog dizela za deset. Nove cijene goriva u Hrvatskoj, dizel znatno jeftiniji, cijena američke nafte u. Eurodizel će pojeftiniti za tri lipe po litri, obični dizel, lož ulje i plavi dizel za.

Cijene ponovno skočile: benzin od danas skuplji 30 lipa

Plavi dizel cijena

Benzinska postaja LUKOIL u Svetom Ivanu Zelini ponovo u ponudi ima plavi dizel po trenutnoj cijeni od 5,42 kune po litri. Također, na danas utvrđenu cijenu euro plavog dizela ne odnosi se ni. Kako doznaje Glas Slavonije plavi dizel se ne ukida, već se mijenja njegova kvaliteta. To će vjerojatno utjecati i na cijenu goriva, koja će za. Ako pogledamo nove cijene goriva po litri, tada je jedna litra benzina pojeftinila za 0,71 kunu.

Cijena litre dizela ovog tjedna pojeftinila je za. Aktualne maloprodajne cijene uvijek možete pronaći na. Za veće potrošače Eurodizela, Plavog dizela i Lož ulja dajemo posebne rabate. Ribari su ogorčeni jer je Ina prestala s isporukom plavog dizela. Ina je prestala s isporukom tzv.

Inače, cijene plavog dizela pale bi i više od očekivanih 3 posto da u pravilniku o određivanju najviših cijena naftnih derivata nema odredbe. NOVE CIJENE: Od ponoći poskupljuje benzin, jeftiniji dizel, plavi dizel i lož ulja.