Poliranje farova cijena

Uz to potrebno je imati i stroj za poliranje koji radi na malim brzinama rotacije. Jamstvo na posao je 12 mjeseci. Cijena poliranja farova je 230,00 kn za par.

Na farovima se također može nakupiti i. Ponuda uključuje: poliranje prednjih farova u izvedbi TE-EM Središća. PROMOTIVNE CIJENE VRIJEDE ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM PORTALA.

Poliranje farova – uz par poteza do novih farova

Poliranje farova cijena

Većina modernih automobila ima plastična svjetla. Zbog utjecaja vremenskih uvjeta, manjih oštećenja. Dragon-Garage-Testovi -vozila-DIY-Uradi-sam. Može se slobodno reći da su farovi “oči” vašeg automobila. Ukoliko vozeći noću, po lošije osvetljenom putu, i primetite da je vidljivost slabija.

Cjenik, cijena usluge Popravak i poliranje farova. U nekoliko sekundi možete pronaći najbolje autoservise u svojoj blizini i.

Usluga brušenja i poliranja farova sa nano zaštitom (za 1 far

Poliranje farova cijena

No, zaboravljaju na važnost poliranja farova i uklanjanja mrlja. Profesionalne tehnike reparacije i zaštite farova za sve tipove automobile i motorcikala. Za reparaciju farova, Black Glass koristi profesionalni alat za poliranje osetljivih površina i najkvalitetnije 3M. Usluga, Garancija, Cena po faru (EUR).

Potreban vam je jedan komad, cijena je najčešće oko 15 kuna. Plastika na farovima je požutjela i zamućena je, pa farovi svjetle jako loše. Najjeftinije poliranje (ciscenje) auto farova u Hrvatskoj za samo 50,00KN.

Očistite i odmastiti površinu površine fara. Nanesite sa spužvicom ili mikrovlakana krpom pastu 3. Izuzetno kvalitetna i brza usluga. Polirati do sjaja i glatke površinu. Vraćanje sjaja i prozirnosti zamagljenim farovima. Postupak traje oko 2 sata i potrebno je rezervirati termin obavljanja usluge. Quixx set popravlja zamagljene ili požutjele farove i dovodi ih u stanje novih.

Quixx vosak za farove nudi potpunu zaštitu za plastične leće farova. Sonax Headlight Restoration Kit je komplet proizvoda za ekonomičnu manuelnu restauraciju žutih i mat plastičnih farova U dva jednostavna koraka uklanjaju se. Odradite poliranje oba fara i uštedite 50kn.

Najjeftinije poliranje auto farova 50 kn

Poliranje farova cijena

Dakle, radimo poliranje kompletnog auta, farova, štopova kao, čišćenje unutrašnjosti. Plastični farovi automobila neprestano su izloženi vremenskim utjecajima: suncu, kiši. Pozdrav, farovi su mi postali opasno "žuti" i vrijeme je za poliranje, pred 3. Slika od Set za poliranje farova.

POLIRANJE FAROVA – ZAŠTO UOPĆE POČNU ŽUTITI?