Posao električar varaždin

Besplatan, brz i povoljan način da pronađete posao između. Rad u ugodnom radnom okruženju. Varaždinu, gdje joj je i sjedište. Rad i djelovanje tvrtke prvenstveno su usmjereni.

Opis del in nalog: – hišne instalacije – vezava omaric. Direkt marketing, Andrej Ljubec s.

Opg najman: grožđe je kvalitetno, s

Posao električar varaždin

Pronađite ili ponudite posao, kreirajte životopis ili pronađite pravog. Opis poslova: električarski poslovi u trgovini mješovite robe. Cilj nam je savršeno kvalitetno odrađen posao, uz točnost i otvorenu komunikaciju.

Poslodavac: MIV METALSKA INDUSTRIJA VARAŽDIN D. Bili su dosta brzi i kvalitetno su odradili posao i što se tiče instalacija i što se tiče pločica. Uvjeti – majstor za vođenje gradilišta – točnost, urednost. Posao Električara i pomoćnih električara u Nizozemskoj.

Najnovija ponuda poslova na posao

Posao električar varaždin

Popravak Svih Kucanskih aparata. Očekujemo Vaš poziv i spremni smo vam ponuditi. Novi oglasi za posao: Električar, Nedelišće. Pretraži nove oglase za posao električar uz recenzije poslodavaca i prosječne plaće. Natječaj za radno mjesto – vozač strojar – električar. Pogledajte ovdje cijeli popis naših najbolji električari Fajerovec i njihove okoline ocijenjen krozStarofService zajednicu od Gornja Rijeka. Imamo konkurentne cijene i garancije na izveden posao do 3godine.

Otvoreno imamo tvrtko ANPRO TEHNIK d. EUR, posao modnog dizajna sa stalnim kupcima, prodajnim. Pregledaj popis otvorenih natječaja za poslove kod našeg partnera Posao. Opis: Tražimo električare za rad u Njemačkoj. Prijava u Hrvatskoj, naš trošak prijevoz, stan, alat, radno odijelo. OGLAS ZA POSAO U HRVATSKOJ Tvrtka Elektromehanik Systeme d. Trebam električara za pregled električnih instalacija i izdavanje atesta. Ocjena: 4,9 – ‎169 glasova Slobodna radna mjesta – List Međimurje medjimurje.

OPERATERA na elektropeći i šaržiranju, ELEKTRIČARA u odjelu održavanja, OPERATERA. Kontaktiran je električar koji će otpojiti izgorenu lampu.

Oglas za radno mjesto: električar

Posao električar varaždin

Vam našim stranicama približiti vatrogasnu zbilju i naš svakodnevni posao. Njih su trojica na rad u varaždinski Marlex stigli u grupi od 17 radnika, a čekaju se. Siniša Hajsok je prije 12 godina napustio posao električara, prekvalificirao u vinara i profesionalno pridružio OPG-u.

POSAO ELEKTRIČARA ZA RAD U NJEMAČKOJ, Elektrotehnika, Poslovi. Mjesto rada: VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA.