Postavke google računa

Da biste pregledali i prilagodili sigurnosne postavke i dobili preporuke za bolju zaštitu računa, prijavite se na svoj račun. Na gornjem dijelu pomaknite se do željene kartice. Većinu postavki objašnjenih u nastavku možete brzo pregledati i promijeniti pomoću.

Slušajte i upišite broj koji ste čuli. Unesite tekst koji čujete ili vidite.

Google play store: račun, način plaćanja

Postavke google računa

Ovisno o postavkama računa, vaša aktivnost na drugim. Ako imate problema s povezivanjem računa za Gmail na Outlook ili Pošta za Windows 10, to može biti zbog postavki servisa Gmail. Bilješka: Zaštita od vraćanja na tvorničke postavke može se omogućiti. Korisnici će odsad moći lakše provjeriti svoje postavke privatnosti, ali i. Dva su načina postavljanja e-mail računa u aplikaciji Mail na iOS uređaju.

Ako morate ručno postaviti e-mail račun, provjerite znate li postavke. Prvo napravite sljedeće: Na Android telefonu ili tabletu otvorite aplikaciju Postavke Aplikacija.

Edit the security settings on your phone

Postavke google računa

Odaberite Postavke (Settings)u izborniku ( izbornik Chrome). Ako je potrebno, potvrdite način zaključavanje uređaja. PIN SIM kartice dao vam je mrežni operater, no putem izbornika Postavke možete ga. Gmail web aplikacije koja vam omogućuje centralizaciju do pet e-mail računa. Gmail, naknadno možete mijenjati sve postavke osim e-mail adrese.

Korisne upute za kreiranje računa na društvenim mrežama, instalaciju internet preglednika i drugih programa, uređivanje postavki e-mail računa i napredno. Pomoću toga možete se osigurati da. Na vrhu bilo koje Gmail stranice kliknite Postavke. Na traci izbornika Postavke kliknite stavku Računi. Resetiranje sata neće uzrokovati vraćanje telefona. Statistika upotrebe uključuje informacije kao što su postavke, klikovi na gumbe i. To mogu biti čitanje vaših kontakata, postavki i još mnogo toga. Ukoliko nikada niste, preporučamo Vam da pokrenete “Pregled postavki privatnosti”. Po kontrolama aktivnosti, najčešće je sve.

Upravljanje postavkama sigurnosti telefona.

Imate više google računa? evo kako ih dodati na android i

Postavke google računa

Otvorite Postavke aplikacija ( Settings) na vašem uređaju. Pod "Računi," (Accounts) dodirnite Dodaj Račun. Također, trebali biste se odjaviti sa svih korisničkih računa koje ste. Logirajte se na vaš Gmail račun, kliknite ikonu zupčanika (gore desno) i zatim odaberite Postavke. Postoje i drugi načini za promjenu zaporke računa i poništavanja.

Obnavljanje podataka i postavki pomoću Android sigurnosna kopija poslužitelj:. Koristiš li više uređaja, dodatnu. Gmailu isključiti sinkronizaciju i notifikacije za drugi račun.