Postavljanje klime cijena

Montaža klima uređaja do 4,5 kW. U cijenu je uključen PDV (25%). Ugradnja klima uređaja po povoljnim cijenama! Također, nudimo godišnje održavanje klima uređaja po povoljnoj cijeni – već od 250kn!

Isto tako je dopuštena montaža klime na.

Montaža klima uređaja do 4,5 kw

Postavljanje klime cijena

MONTAŽA KLIMA UREĐAJA – CJENIK. Demontaža klima uređaja: 200,00 kn. Besplatna demontaža pri montaži novog. Dajemo garanciju do 5 godina na sve uređaje.

Klime se ugraduju u Splitu kod hajdukova stadiona na jednom objektu. Iskazane cijene na ugradnju klima uređaja odobravaju se samo na uređaje.

Cjenik montaže klima uređaja

Postavljanje klime cijena

Cijene radova se odnose za područje cijele Hrvatske osim otoke nas koje ne vozi trajekt ili rijetke lokacije na kojima nemamo. Instalacije se mogu postavljati nadžbukno u PVC kanalice i podžbukno, a u tom. Standardna montaža sa uključenih 3 metara instalacija. Postavljanje unutarnje i vanjske jedinice na zid pomoću odgovarajućih pocinčanih. Servis i montaža klima uređaja Sarajevo (klime). Klima -uređaji mogu se naći po cijeni od oko 24. Cijena standardne montaže klima uredaja do 4. Klima uređaji Rijeka montaža, ugradnja klima uređaja i servis klima uređaja te cjenik usluga montaže i servisa klima uređaja. S obzirom na različite tehničke karakteristike uređaja i različite uslove postavljanja ne postoji fiksna cijena montaže klima uređaja za sve uređaje već se ona. Saznajte sve o montiranju klima uredjaja, kao i cene i akcije za montazu klime. Cena montaže klima uređaja iznosi 75 evra plus svaki metar instalacije 10 eura po.

Klima Uređaji prodaja – ugradnja – servis – veleprodaja – maloprodaja. Usluga nadžbukne montaže podrazumijeva i uključuje u cijenu. Servis, popravka i ugradnja klima po povoljnim cenama.

Kompletno čišćenje i dopuna freona.

Klima-uređaji: ne prepuštajte slučaju ni odabir modela ni

Postavljanje klime cijena

Servis svih vrsta klima uz garanciju na godinu dana. Naš cilj pri formiranju cena nije bio da budemo ni najskuplji a ni najeftiniji na tržištu. Cijene instaliranja klima-uređaja poprilično se razlikuju, od 500 do. Pri odabiru mjesta za postavljanje klima -uređaja treba voditi računa o. Cena ugradnje zavisi od kapaciteta i tipa. Klima Buhin je ovlašteni distributer, instalater i serviser Daikin i Hisense klima. Kao ovlašteni distributer, instalater i serviser Daikin i Hisense klima uređaja, garantiramo Vam najvišu kvalitetu po najpovoljnijim cijenama. Prava prilika za sve iznajmljivače turističkih smještaja. Pouzdan, kvalitetan i štedljiv, inversterski klima uređaj po cijeni. Profesionalna i ovlaštena montaža Ovlaštena montaža je uvijet proizvođača klima uređaja kako bi za istu ostvarili tvorničko jamstvo.

Ocjena: 3 – ‎1 recenzija Servis klima uredjaja – Cenovnik usluga servisa i montaže. Cena se odnosi na radove koji se izvode u Beogradu.