Poticaji za električna vozila 2019 obrazac

Za ilustraciju, hibridno vozilo godišnje emitira 1 tonu CO2, dok električna. Direktor Fonda predviđa da će za 17 milijuna dostupnih poticaja biti veliki interes. Prijavni obrazac, preslika osobne iskaznice, tehničke karakteristike vozila iz.

Poticaj za električna vozila od 80. Od danas dostupno 17,5 milijuna kuna poticaja za električna vozila, evo tko se sve može prijaviti.

Autonet • državni poticaji

Poticaji za električna vozila 2019 obrazac

Javnog poziva te prijavni obrazac, od 22. Na dnu stranice, kako je prikazano na fotografiji, je pristupni obrazac koji se skida i. Pitanje je jesu li ovo poticaji na električna ili ekološka vozila, što tada otvara. Dovoljno je ispuniti obrazac Fonda za zaštitu okoliša, vlastoručno ga potpisati.

I što još napraviti da bi došli do poticaja za kupovinu novih elektro i plug in hibridnih vozila. To znači da možete električno vozilo i prije odobrenja od strane Fonda.

Hrvatska će i ove godine sufinancirati kupnju električnih vozila

Poticaji za električna vozila 2019 obrazac

Dobi vam pomaže u kupnji električnog bicikla ili skutera kroz program. Fond je najavio do maksimalno 5. Visina poticaja je ostala nepromijenjena. Ako nikada niste vozili električno vozilo, iskustvo će vam sigurno izvući osmijeh od uha do uha. Kao građani, možemo ostvariti pravo na poticaje za jedno vozilo, dok je za tvrtke i obrtnike određena ukupna. Ovaj put je građanima ukupno dostupno 17 milijuna kuna, a najava poziva je uz prijavni obrazac objavljena ranije na stranicama Fonda, kako bi se. Za kupnju eko vozila građani mogu dobiti do 40 posto iznosa. Naš je cilj da se građani uz poticaje lakše odluče za novo, električno vozilo. Ulaganje u kupnju vozila koji su nastali najranije 03. Javni poziv za sufinanciranje izgradnje punionica za električne automobile.

Država i ove godine potiče kupnju električnih vozila i bicikala, a iz Fonda za zaštitu. Fondovih poticaja “, pojasnio je. Fondu se treba dostaviti ispunjeni i vlastoručno potpisani obrazac, preslika.

Električna vozila L1-L7 kategorije – do 20. U nastavku su navedeni podaci o popustima koji su dostupni.

Državni poticaji za e-mobilnost

Poticaji za električna vozila 2019 obrazac

Molimo provjerite odgovarajući obrazac zahtjeva za utvrđivanje posebnih kriterija. Na stranicama Fonda moći ćete pronaći javni poziv i prijavni obrazac čim. Od sutra i službeno kreću prijave za sufinanciranje električnih vozila. Službenom listu Europske unije. Korisnik prava u Obrascu 1 prijavljuje 5. Kreću poticaji za električna vozila.

Za električna vozila L1-L7 kategorije osigurano je do 20. Koji poticaji postoje u Hrvatskoj za električne automobile? Hodogram sufinanciranje nabave energetski učinkovitijih vozila.