Poticaji za električna vozila

Za ilustraciju, hibridno vozilo godišnje emitira 1 tonu CO2, dok električna vozila uopće nemaju emisija niti zagađuju okoliš bukom. Poticaji su odlično rješenje dok se građani tek upoznavaju s novim tehnologijama. Električna vozila s poticajima su osjetno jeftinija od. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) i ove će godine objaviti javne pozive za kupnju novih ekološki prihvatljivih vozila.

Evo kako se prijaviti i kada treba.

Poticaji za električne automobile

Poticaji za električna vozila

Građani i pravne osobe mogli su aplicirati za poticaj za za električno vozilo i vozilo na vodik u iznosu do 70. Iznos sufinanciranja bit će do 40% po pojedinom vozilu, a maksimalni iznosi poticaja ovisit će o kategoriji vozila. Javni poziv za sufinanciranje izgradnje punionica za električne. Elektromotorni pogon takvih vozila naziva se i električnom vučom, pa se ona. Iskoristite posebne uvjete i odvezite Nissan Leaf ili e-NV200 već danas, a za dodatne uštede iskoristite POTICAJE ZA KUPNJU ELEKTRIČNIH VOZILA.

Lani je za sufinanciranje gradnje punionica za električna vozila bilo dostupno 5,8 milijuna kuna. I ove godine poticaji za električna vozila, ali više ne za hibride i bicikle.

Država ‘časti’ kupce električnih vozila: priuštite si teslu ili

Poticaji za električna vozila

Za električna vozila L1-L7 kategorije. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam POTICAJI ZA ELEKTRIČNA VOZILA. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu POTICAJI ZA ELEKTRIČNA. Poticaji za električna vozila ponekad nailaze na kritike jer se takvi auti. Nakon godinu dana vožnje u svom novom električnom ljubimcu Renato ima vrlo jasnu računicu. Krenuo natječaj za poticaje za električna vozila.

Ljudi satima čekali u redovima. JUTROS je u nepunih sat vremena prijemni ured Fonda za zaštitu okoliša i. Nagađalo se hoće li vlada davati poticaje za kupnju svih automobila. Fond nabavku vozila sufinancira s do 40% po vozilu, a maksimalni iznos poticaja ovisi o kategoriji. Dokumentacija te procedura prijave će kao i prošlih godina biti jednostavna, a poticaji za kupnju električnog vozila će biti do 70. Provjerite aktualnu ponudu za novi Renault ZOE. U nepune dvije minute, zaprimljeno je čak 546 prijava od čega se 470 odnosi na električna osobna vozila.

Naš je cilj da se građani uz poticaje lakše odluče za novo, električno vozilo, koje ima daleko manji negativni utjecaj na okoliš. Redovi od ranog jutra: Hrvati navalili na poticaje za električna vozila.

Od jutra se čekaju poticaji za električna vozila

Poticaji za električna vozila

Od ovoga tjedna kreću poticaji do 80. Visina poticaja je ostala nepromijenjena. Za kupnju eko vozila građani će moći dobiti do 40% iznosa sredstava, odnosno do 80 tisuća kuna za. Forum, Teme, Postovi, Zadnji post. SAD je obećala 2,4 milijarde USD poticaja za razvoj električnih automobila i njihovih. Važan cilj za električna vozila je prevladavanje razlika između troškova.

Cijena električnih vozila je također radi. Razmišljate li o kupovini novog električnog automobila, mopeda ili bicikla. Doznajte kako do državnih poticaja za kupovinu takvog vozila. Kada je jedan kupac električnog automobila u BiH htio registrirati svoje. Zanimanje za električna vozila u državama u Aziji znatno je veće nego u SAD-u. Povezana, električna i autonomna vozila nose ogromnu vrijednost za društvo;.

Milijunski poticaji za promjenu hrvatskog prometnog sustava. Država opet dijeli poticaje za kupnju električnih automobila, i to do. Nakon što je lani u samo nekoliko sati građanima dodijelio 12 milijuna kuna za električna vozila, koja osim osobnih automobila uključuju i. Požurite s kupnjom eko automobila i ostvarite do 80 tisuća kuna poticaja. Poticaji se mogu dobiti za električne automobile i električne bicikle, vozila L.