Prijenos mise hrt

Prijenosi svetih misa, bogoslužja, te portreti Crkve i mjesta. Svake nedjelje u 11 sati pratite prijenos misnoga slavlja iz različitih župa diljem Hrvatske, te bogoslužja drugih vjerskih zajednica. Mise će se služiti samo uz nazočnost kamera i ekipe Hrvatske radiotelevizije iz Crkve sv. Marka na zagrebačkom Gornjem gradu, i trajat će oko. Obredima Vazmenog bdjenja kršćani slave Kristov izlazak iz grobne.

Svakodnevni prijenos mise na Hrvatskoj radioteleviziji iz crkve Sv.

Uživo pratite svete mise preko televizije i interneta!

Prijenos mise hrt

HTV realizirao prijenos mise iz Podbablja. Prvi put u povijesti naše župe i. Mario Migles župnik Neno Nenad Kužina HRTi – gledajte više na hrti. Jurja mučenika Gornja Stubica u četvrtak, 11. Mijo Gorski, pomoćni biskup zagrebački, predvodit će u nedjelju 29. HTV1 i HRA1, i svakodnevne izravne prijenose sv. Istoga dana prijenos blagoslova Sv.

Portret župe Marije Pomoćnice na Knežiji.

Reportaža o župi, prijenos mise i bogoslužja

Prijenos mise hrt

RASPORED SVETIH MISA I OBREDA: CVJETNICA, 5. Vodstvo HRT reagiralo je na medijske napise da su prijenosom nedjeljne mise na HTV-u bez ograđivanja prenesene riječi gvardijana dominikanskog. Od ponedjeljka na trećem programu HTV – a svakodnevni prijenos mise u 18. Prijenos Svete mise i procesije za blagdan Tijelova na programu HRT. Ovu nedjelju, na blagdan Sveta tri kralja, HTV će prenositi sv. Na inicijativu Hrvatske biskupske konferencije (HBK), Hrvatska. Hrvatska radiotelevizija ( HRT ) od ponedjeljka uvodi – uz izravne prijenose. U samoj pripremi sudjelovalo je oko trideset ljudi.

Središnje euharistijsko slavlje Tjedna solidarnosti i zajedništva s Crkvom i. Klerikalizacija ide dalje: HRT ponovno odgodio Dnevnik zbog prijenosa mise! Svečanija proslava ove se godine planira zbog prijenosa na državnoj. Nedjeljna euharistija u prijenosu uživo emitira se od 10. Prijenos mise mogli ste pratiti na RTV Herceg-Bosne, a HRT je. Presvetog Trojstva iz Otočca za prijenos svete Mise za. Središnja svečana misa za blagdan Tijelova u Poreču održat će se u Eufrazijevoj bazilici s početkom u 10 sati, nakon čega slijedi procesija od. Dnevnik kojeg svakog dana u podne emitira HRT na svom prvom programu odgođen je zbog prijenosa mise iz Gospića povodom blagdana.

U 11 sati na prvom programu HTV-a prenose uživo komemoraciju s Mirogoja, a u 12.

Prijenos svete mise i procesije za blagdan tijelova na

Prijenos mise hrt

Kako bi prijenos mise kakvih HTV emitira dvadesetak godišnje bio. C" – Izravni prijenos Mise preko HRT. Danas je trebao biti prijenos sv. Mise iz župne crkve Svetog Ilije u Sincu na Hrvatskoj televiziji.

Prvi kontakti uredništva religijskog programa i. HRT najavljuje da će od 9 sati ujutro gledatelji moći pratiti posebni informativni program, prijenos mise iz crkve sv. HRT na prvom programu prenosi je misno slavlje iz naše župe. HRT je na svom prvom programu prenosio svetu misu iz župe crkve Svetog Marka Evanđeliste iz Selnice. Radi se Cvjetnoj nedjelji, nedjelji tjedan dana prije Uskrsa, i HTV na svom Prvom programu najavljuje prijenos mise i procesije iz Makarske u.