Pritisak u rashladnom sistemu bmw

Auto pravi veliki pritisak u rashladnom sistemu. PROBLEM SA VAZDUSNIM CEPOM U SISTEMU. Pritisak u gornjem crevu hladnjaka – BMW Fan Club.

Jos jedna gnjavaza oko temperature ali. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 23.

Ulje u posudi za antifriz?

Pritisak u rashladnom sistemu bmw

Pozz raja Vec par dana me muci nivo rashladne tekucine u Volvu. Kao prvo vidim da je malo fali, ja dospem. Uljolika ljiga u vodi za hladjenje – Forum. Mislim da cak i danas u novom BMW – u dolazi G11. Curenje hladnjaka motora – visoki tlak u sistemu! Na motoru je mijenjan dihtung glave nedavno (pomiješao se antifriz i ulje).

Kada pokusam da otvorim posudu antifriz pojuri napolje.

Problem: pritisak u posudi za antifriz

Pritisak u rashladnom sistemu bmw

Učitao korisnik ModernaAutoDiagnostika Što treba znati prilikom dolijevanja rashladne tekućine? Kako provjeriti curi li tekućina i što nam ukazuje na to? Gotove tekućine mogu se odmah koristiti u rashladnom sustavu.

U ovom će poglavlju biti reči o termostatu, ekspanzijonoj posudi, no na. Električno upravljani termostat s priključkom za grejući element ( BMW AG). MD Auto prodavnica rezervnih delova u svom. Pozdrav forumasi,malo je poduzi tekst ali nadam se vasoj pomoci.

Od pre par meseci, pritisak u crevima je veliki, kao nikad do sad. Benzinac sa ugradjenim TARTERINI plin sistemom. Od vodene pumpe desno tjera vodu i nabija pritisak u crijevo koje ide u ekspanzivnu posudu.

Meni sada nije jasno otkuda odjednom u sistemu tako puno vode? Opet danas ogroman pritisak u ekspanzivnoj posudi i čuje se kako vrlo lagano zviždi na čepu. Imao sam takvih problema na BMW – u. Milose, tebi je sigurno vrisnuo dihtung, jer ne sme biti pritiska u sistemu.

Dakle, PROKUVA VODA, ostalo na minimum, i preko noci izgubio.

Sistem za hlađenje gubi tečnost

Pritisak u rashladnom sistemu bmw

A pritisak u sistemu za hladjenje je normalan od 0. Dali je neko imao sličan problem,i šta je u pitanju? Logično je da će nabijati ulje od strane motora ka linijama hlađenja,jer je veći pritisak. Zanima me vase misljenje kako su se pokazali, na sta treba najvise da obratim paznju prilikom. Siguran si da nema majoneze, ni da pritisak nabija u kompezionu posudu? Ne štedite na antifrizu – sipanjem vode u hladnjak.

BMW -ovi motori imaju električne vodene. Ukoliko se u rashladnom sistemu nalazi obična voda, u ćelijama hladnjaka. Ncmsg glave za to nek se žali bmw – u, to je njihov motor.

Tečnost u sistemu je pod pritiskom i tada je temperatura ključanja veća.