Provjera klime u autu

Ponuda uključuje: punjenje i kompletan servis auto klime do 1. Produžite radni vijek klime redovnim održavanjem. Savjetujemo da redovito provjeravate stanje klima -uređaja u automobilu kako. Plinu se dodaje kontrastno sredstvo koje olakšava provjeru nepropusnosti sustava.

Klima u automobilu je prestala hladiti! Dobro je pripremiti se na vrijeme.

Pretraga za punjenje auto klime

Provjera klime u autu

Obzirom da nam stižu ljetne vrućine i visoke temperature, a prazna klima u autu može biti veliki problem, osobito za. Provjeru klime u automobilu treba obaviti i prije početka ljetnih vrućina kako ne bi došlo do neugodne situacije kada vam je klima najpotrebnija. Samostalno punjenje – dopuna auto klime. Saznajte više o servisu klime na našem webu. Kontrola klime, vakuumiranje sistema, promjena i punjenje plinom.

Punjenje auto klime 30 KM (bez obzira na kolicinu freona). Klimatizacijski sustav u autu potrebno je svake dvije godine. Nemojte učiti na svojoj koži, pogotovo kada se servisni pregled i punjenje klime nudi za 150.

Servis i punjenje auto-klime za 149 kn

Provjera klime u autu

Za taj novac, provjeri se pad tlaka u sustavu, po potrebi nadopuni. D), pricekaj da krenu akcije na Kolektivi, svake godine bude za cca. Servis auto klima uređaja, provjera propusnosti, dopuna plinom, dezinfekcija. Gubitak plina u sustavu je prirodan i neizbježan proces zbog poroznosti cijevi i. Dr Auto vrši punjenje i servis (popravak) auto klime za osobna i teretna vozila. Servisiranjem i redovitim održavanjem klima uređaja u Vašem automobilu znatno. Maksimalno punjenje sistema koje se preporuča svima koji u autu imaju klimu minimalno jednom godišnje.

Proljeće i početak ljeta idealno su vrijeme za provjeru stanja klima uređaja. Klimu, kao i cijeli automobil, je potrebno redovito održavati te je. Servis klima uređaja u automobilima zvanično nije propisan ni kod jednog proizvođača automobila na listi redovnih servisnih intervala. Zbog velikog interesa građana i brojnih upita odlučili smo produljiti trajanje akcije besplatne kontrole klima uređaja u automobilu do kraja ljeta, odnosno do. Ljudi gdje ima u sarajevo dobar servis ili majstor za punjenje klime? Inače za servis auto – klime, Ajdin iz Zenice je na glasu kao najbolji.

Pripremite vašeg limenog ljubimca za vruće ljetne dane te obavite redovni servis auto klime na vrijeme. S povjerenjem nam se obratite u autoservis Auto Mall-a. Paket uključuje obnovu i dodavanje novog plina, zamjenu ulja u klima uređaju, dodavanje kontrasta za provjeru propusnosti, vakumiranje sistema, te pregled.

Nakon provjere curenja slijedi postupak evakuacije, koji se sastoji u uklonite zrak i vlagu iz klima uređaja. Sam vazduh može se ukloniti za 5.

Savjeti za redovito održavanje klime u automobilu

Provjera klime u autu

Raznovrsne ponude – Servis i punjenje auto klime na čak 5 lokacija u Hrvatskoj uz C. Ovo je stoga pravo vrijeme za servis klime u automobilu. Ispravno funkcionisanje klima uređaja na vašem vozilu podrazumeva redovno održavanje i dopunu rashladne tečnosti. U redovan servis auto klime spada i. U Auto Servisu ABM možete obaviti kompletan servis i punjenje klima uređaja na Vašem automobilu po povoljnim cijenama. Dolazi nam vrijeme veliki vrućina i. Kod nas možete dobiti razne usluge održavanja, dijagnostike i popravaka klima sistema u Vašem automobilu.

Tijekom vrućih, sparnih dana klima u automobilu je spas, no treba biti oprezan. Izuzetno je važno paziti da temperatura hlađenja nije preniska, u odnosu. Svakih 12 mjeseci: Provjera ispravnosti: visokog i niskog pritiska. Kad je vani vruće, najlakše je upaliti klimu na najjače i rashladiti se. Ali to nužno nije i najbolje rješenje, ni za vas, ni za vaš auto.

U Gumicentar Vulkan centrima možete obaviti servis auto klime najmodernijim “ TEXA. Servisom klime se provjerava propusnost sustava, reciklira se stari plin.