Pumpa za vađenje ulja iz motora

U ovom klipu pokazujem motornu pumpu za izvlačenje ulja, te dajem savjete zašto raditi izvlačenje, a. Ova ručna pumpa omogućit će Vam jednostavno i sigurno izvlačenje ulja iz motora. Izrađena je od kvalitetnog čelika s kromiranom obradom. ATV votila, automobila, vanbrodskih motora, poljoprivrednih strojeva.

UPOZORENJE: Motor ne smije raditi tijekom isisivanja ulja!

Električni uređaj za izvlačenje ulja

Pumpa za vađenje ulja iz motora

Usisavanje ulja vrši se putem uvodne. Ocjena: 4 – ‎5 recenzija Izmjena ulja pumpom (ne kroz karter) – Forum. Iskreno ovo mi je prvi put da cujem za takvo vadenje ulja. Ugrij motor, daj dosta vremena da se ocijedi i sigurno će se bolje ocijediti nego s usisavanjem. Imam i ja doma ručnu vakuum pumpu imam i električnu za vađenje. AKCIJSKA CIJENA 570,00KN – 40 % NOVA CIJENA 342,00 KN Kapacitet:.

PUMPA SLUŽI ZA IZVLAČENJE ULJA PREKO MJERAČA NIVOA ULJA IZ BRODSKOG MOTORA,IZ MOTORA AUTOMOBILA PRILIKOM IZMJENE ULJA.

Bgs pumpa za vađenje ulja 9910, pumpa

Pumpa za vađenje ulja iz motora

Crpka je podobna za iscrpljivanje i. Pumpe za ulje i gorivo – Izaberite u Internet prodavnici AlatiiMasine. Brodovi,vanbrodski motori i dodaci. Ručna pumpa za vađenje ulja i drugih tekućina, prajmiranje, radi s principom vakuumske aspiracije i skupljanjem ulja. Planiram sam napraviti servis motora. Jedini način da izmijenim ulje je korištenje pumpe. Zanimala bi me iskustva sa pumpama.

Za jednostavno vađenje ulja kroz otvor za punjenje. Imam ručnu pumpu za istakanje ulja sa mesinganim tijelom i plastičnim završecima u. Opis artikla i tehničke karakteristike. Pumpa za izvlačenje ulja za kosilice,agregate. Karakteristike: Bgs pumpa za vađenje ulja. PUMPA ZA IZVLACENJE ULJA IZ MOTORA 80 LITARA.

Pomoću mobilnog kompleta za izvalačenje ulja možete usisati ulje iz motora ostavljajući. Specijalna samousisna centrifugalna pumpa sa napajanjem na 230V.

Pumpa za izvlačenje ulja 246

Pumpa za vađenje ulja iz motora

Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 14. Slika za kategoriju Električna pumpa za ulje. Nakon nekoliko minuta, zvuk koji je proizveo motor pumpe za ulje promijenio. Vakuum pumpa za crpljenje ulja iz automobila u automobilu je vrlo koristan. Ručna obostrana pumpa za menjanje ulja kod brodskih i vanbrodskih motora.

U kompletu sa adapterima i crevom. Pumpe za pretakanje goriva i ulja služe da se dizel, gorivo ili ulje pretače iz rezervoara ili buradi u poljoprivredne mašine ili druge rezervoare.