Računalni tehničar za strojarstvo

Strojarski računalni tehničar stječe znanja i vještine iz raznih područja strojarstva: tehnoloških procesa, strojarske energetike, konstruiranja i dizajniranja strojnih. Strojarstvo je najšira grana industrije i čini najveći dio gospodarstva Hrvatske. Danas se u školi umjesto "klasičnog" programa.

Strojarski tehničar upotrebljava i održava strojeve i alate, te sudjeluje u njihovoj. Računalni tehničar u strojarstvu, tehničar za brodostrojarstvo, tehničar za.

Strojarski tehničar in english

Računalni tehničar za strojarstvo

Smjer računalnog tehničara za strojarstvo je novi u našoj školi, a učenicima daje potrebna znanja iz područja strojarstva i informatike. Odaberi kategoriju, Aktivnosti, Beletristika, Čitajmo u digitalnom obliku, Digitalna. Pohađajući program računalni tehničar u strojarstvu stječete temeljna teorijska i praktična znanja kao strojarski tehničar, ali i dodatna znanja koja se odnose na. Najveći izbor knjiga i udžbenika – internet trgovina Školske knjiga d. Vidljivost profila Profil nije vidljiv poslodavcima Profil je nedovoljno popunjen.

Saznajte koji su uvjeti upisa i koja znanja, sposobnosti i vještine stječete završetkom programa! Unutar obrazovnih područja sljedeća su zanimanja: računalni tehničar za strojarstvo, strojarski računalni tehničar, tehničar za mehatroniku, elektrotehničar.

Računalni tehničar za strojarstvo

Računalni tehničar za strojarstvo

Završetkom programa stječe se srednja stručna sprema. Nastava se izvodi dopisno – konzultativnim načinom. Evo, nisan računalni tehničar nego elektrotehničar al prve dvi godine. Pridruzili bi se vec postojecem timu za njegu, koji. Tehnički crtač, računalni tehničar za strojarstvo, tehničar za računalstvo, tehničar za mehatroniku, elektrotehničar, arhitektonski tehničar, monter suhe gradnje. Pronađite ili ponudite posao, kreirajte životopis ili pronađite pravog zaposlenika za. Naslov: Odluka o donošenju standarda zanimanja za stjecanje kvalifikacije strojarski računalni tehničar u obrazovnom sektoru strojarstvo.

Sve objave pod oznakom " računalni tehničar u strojarstvu ". Učenici posjetili tvrtke SPARK i NSoft u Mostaru. Obrađivač na numerički upravljanim alatnim strojevima rukuje klasičnim i numerički upravljanim alatnim strojevima u proizvodnji i reparaciji dijelova. NASTAVNI PLAN RAUNALNI TEHNIAR ZA STROJARSTVO A. ZAJEDNIKI OPEOBRAZOVNI DIO Tjedni i godinji broj nastavnih sati PREDMETI. Tehnička škola za strojarstvo i mehatroniku, Split ima najdulju tradiciju tehničkog.

Radna atmosfera u Centru za nove tehnologije u. Saznajte što radi strojarski tehničar i pronađite više o plaći, potrebnom.

Računalni tehničar u strojarstvu

Računalni tehničar za strojarstvo

RAČUNALNI TEHNIČARI U STROJARSTVU u stručnom posjetu Mostarskom sajmu gospodarstva. Paralelno održavaš i optimiziraš strojeve, te koristiš računalne programe za. Nakon završene srednje strojarske tehničke škole četverogodišnjeg trajanja i položenog završnog ispita dobiva se svjedodžba. Odlukom Ministarstva znanosti i obrazovanja, objavljeno u Narodnim novinama, doneseno je 19 strukovnih kurikuluma. Kao svršeni računalni tehničar za strojarstvo već treću godinu radi u. Pohađajući ovaj smjer učenici stječu temeljnu naobrazbu iz strojarstva te osnovu. Za obavljanje navedenih poslova treba ovladati računalnom tehnikom, znati. Po zanimanju sam racunalni tehnicar za strojarstvo. Pomorski nautičar, elektrotehničar, računalni tehničar za strojarstvo, Dubrovnik. Strojarska zanimanja u Srednjoj školi Prozor koja su trenutno aktualna su: bravar, vodoinstalater, CNC operater i računalni tehničar u. Dogradnjom zgrade Srednje škole Prozor općina Prozor-Rama omogućila je bolju i sigurniju praksu za učenike strukovnih zanimanja te. Tehničar za mehatroniku, Tehničar za finomehaniku. Luka has 1 job listed on their profile.

See the complete profile on LinkedIn. Croatian-English Dictionary glosbe. Example sentences with "strojarski tehničar ", translation memory.

Većina strojarskih tehničara završe gradeći stvari za komercijalne ili.