Rashladna tekućina g12

Razlika između antifriza G11 i G12 je sve što trebate znati o rashladnoj tekućini. Antifriz G11, G12 i G13 – koja je razlika između njih? Rashladna tekućina je treća, pored motornog ulja i ulja za transmisiju.

VW predstavila je specifikaciju G13 za antifriz i rashladno sredstvo. Kupiš u autodijelovima original VW G12 koncentrat po 60-ak kuna pakovanje od litru i pola.

Ina antifriz bs super – g12 – carbox

Rashladna tekućina g12

Kupiš ta dva pakiranja, izliješ u rashladni sustav i. Naravno, smrzavanje tekućine u motoru znači pregrijavanje motora ili, u najgorem. Grupe Volkswagen danas koriste rashladnu tečnost pod oznakom G12. To je tekućina koja prenosi toplinu. Prednosti rashladnih tečnosti na bazi OAT inhibitora u odnosu na one na bazi klasičnih i hibridnih su:.

Crveni ili ružičasti antifriz je iz specifikacije G12, a koristi se za Volkswagen vozila proizvedena od.

Rashladna tekućina glidex (koncentrat g12

Rashladna tekućina g12

Perman, antifriz g12 long life. Prema postotnom sastavu tekućina klase G11 i G12, sadržaj etilen glikola je. Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i bit će prikazani bez obzira na izabrano vozilo. G12 – U pravilu su to antifrizi crvene boje, rjeđe ružičaste i ljubičaste, na njima možete bez. Nastavite čitati kako biste se upoznali s poboljšanjima. Na zalihi – Predviđeni datum otpreme: 27. Sredstvo za zaštitu sustava za. Inhibitori za proizvodnju rashladnih tekućina, sredstva protiv smrzavanja i drugog. Koncentrovana rashladna tečnost, namenjena najnovijoj generaciji motornih vozila, sa rashladnim sistemima proizvedenim na. To se zove rashladna tekućina antifriz koji se koristi u rashladnim auto sustavima. Po postotku G11 i G12 razreda tekućinama glikola iznosi 90%, aditiv – 5 do 7%.

Spremno rashladno sredstvo za hlađenje i prijenos topline u sustavima motora s unutarnjim izgaranjem. Ne sadrži nitrate, fosfate, silikate i amino spojeve… Ocjena: 5 – ‎1 recenzija ANTIFRIZ RASHLADNA TEKUĆINA 1,5L – Jeftinije. Usporedi ponude trgovina za ANTIFRIZ RASHLADNA TEKUĆINA 1,5L i izaberi najbolju.

Zeleni antifriz koja je tvrtka bolja

Rashladna tekućina g12

Dodatni naziv: rashladna tekućina, koncentrat. Na primjer, često možete pronaći rashladnu tekućinu s oznakom "standardni G11 " ili " G12 ", koji nemaju nikakve veze s Volkswagenom. Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate. Auto tj motor kako se hladi, tako se hladi I tekucina hladjenja, automatski pada pritisak u sistemu. POWER OIL ANTIFRIZ G30 CONCENTRATE je izuzetno kvalitetna rashladna tekućina. Stvari se mogu dobro pomiješati s drugim rashladnim sredstvima. Pomiješano s odgovarajućom količinom vode, postaje rashladna tekućina koja se preporučuje za sve motore s unutrašnjim sagorijevanjem u automobilima i. U slučaju potrebe koncentrat rashladne tekućine (antifriza) miješa se u. Najprije se u potpunosti ispušta postojeća rashladna tekućina iz.

Razlikuju se od karboksilatskih rashladnih. Prema propisima, rashladna tekućina mora se zamijeniti svakih 60 tisuća km. Prilikom zamjene antifriza možete zamijeniti antifriz s tolerancijom G12, sigurniji. Pogodan za cjelogodišnju uporabu, rashladna tekućina vrijedi i do dvije. Istodobno, u rashladnoj tekućini nema amina, borata, fosfata, silikata i nitrita, što je. G12 antifriz bio je sljedeći korak nakon rashladnih sredstava klase G11.

Tekućina na osnovi etilenglikola bez sadržaja silikata za zaštitu rashladnih sustava motora i motornih vozila od smrzavanja zimi i vrenja ljeti te zaštitu od. Upravo zbog tih tvari rashladna tekućina dobiva određenu boju. Rashladne tekućine tipa G12 tradicionalno su u crvenoj boji i nijansama.

GOST o ovom pitanju kaže da svaka rashladna tekućina mora biti prozirna.