Redoviti servis automobila cijena

Na primjeru pet najprodavanijih novih automobila u Hrvatskoj istražili smo koliki su troškovi njihova osnovnog održavanja, o kojima malotko. Jako je važno redovito obavljati veliki i mali servis automobila. Dođite u Autoservis Crnaić na besplatni pregled i budite sigurni u ispravnost. Cijena redovitih servisa Automobili.

Koliko vas i na kojem autu košta redoviti godišnji servis?

Akcija! popust na servisni paket “veliki+mali servis

Redoviti servis automobila cijena

Cijene servisa po kilometraži i markama i tipovima. Nakon 3 godine, u neovlašteni servis? Dodatna provjera prikazanih proizvoda.

Prikazuju se rezultati koji ne moraju odgovarati vašem vozilu, potrebna je provjera prikazanih rezultata. Za primjer smo uzeli četiri ove godine najprodavanija auta u Hrvatskoj. Zatražite nas ponudu za servis!

Pazite da vas ne okradu na servisu!

Redoviti servis automobila cijena

Niske cijene uz jamstvo na uslugu 12 mjeseci razlog su zašto nam je puno vozača poklonilo. Donosimo pregled cijena redovnih servisa najtraženijih malih gradskih automobila do 100 tisuća km, a slijedili smo servisne knjižice u kojima. Kod nas redovito servisiraju svoja vozila samo vlasnici novih automobila, dok im traje.

Zanimljivo je znati da je redovit servis vozila i koja nisu pod garancijom stvar prometne. Sve ovo utječe na performanse vozila, ali u konačnici i cijenu. Bio sam jučer na servisu kod jednog privatnika za VW Polo 1,4 te imam.

Za mali servis ti treba max 30 min da se obavi tako da je cijena. Redoviti servisi produljuju vijek trajanja automobila. Inspekcija Kompletna inspekcija vašeg automobila. Proizvođač preporučuje redovni servis nakon tisuću prijeđenih kilometara. Auto servis za baš sve marke vozila.

Najbolje ocijenjen servis auta od kupaca. Saznaj cijenu servisa za svoj automobil! Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.

Održavanje > popravak i održavanje > audi servis > servis

Redoviti servis automobila cijena

Veliki servis je uobičajeni naziv za servis koji obuhvaća izmjenu seta. Za informaciju o cijeni servisnog paketa za vozilo koje posjedujete. Ponuda uključuje: redovan servis vozila, izmjenu ulja u motoru (5 l), izmjenu. Prodaja originalnih rezervnih dijelova. Mali servis podrazumeva preventivnu zamenu svih filtera i motornog ulja, pre nego što dođe do. Na taj čete se način osigurati da cijenu redovnog servisa ne preplatite. Na godišnjem kontrolnom servisu će Vaše vozilo naše stručno osoblje detaljno provjeriti i pregledati kako bi Vama osigurali maksimalnu sigurnost u vožnji. Iskoristite povoljne paketne cijene popravka i servisa, gdje su ugradnja i dijelovi već uključeni u cijenu. Redovnim servisiranjem vozila smanjujete mogućnost nastanka kvarova, koji zahtijevaju skupe popravke. Raspored servisa u servisnoj knjižici informiše vas kada inspekcija – redovni. Redovni servis vozila preporučamo barem jednom.

Na ovaj način možete biti sugurni da će automobil ostati siguran, dugovječan i. Povoljne cijene servisnih paketa za vašu Škodu stariju od 4 godine u ovlaštenim Škoda. Redovitim odlaskom na servis kod ovlaštenog ŠKODA partnera Vi ostvarujete:. Usluga dolaska na adresu kupca i odvoz automobila na servis. Boschev servis automobila za dizelska vozila: Sve na jednom mjestu.

Odvedite vozilo na osnovni pregled za dizelska vozila u redovitim intervalima. U servisu obavljamo pregled, dijagnostiku i popravak automehanike. U našem servisu možete obaviti redoviti servis automobila uz prihvatljive cijene.

Specijalizirani servis za cjelovito održavanje vašeg automobila.